Vérehulló fecskefű szemölcsre (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Vérehulló fecskefű szemölcsre
1-2 héten bellül beérnek a vérehulló fecskefű magjai, ha gondoljátok én szívesen küldök belölle.
Ez a növény télen is zöldel, csak nincs a szárában a sűrű sárga folyadék ami a szemölcs ellen jó.
Ha lehet én is kérek!
Nekem személy szerint nincs szemölcsöm, viszont sok olyan emberrel találkozok akinek nagy segítség lenne ha tudnék adni!
Szóval ha lehet nekem is küldj, megadom priviben a címem!
Egy másik fórumon is olvastam a szemölcsök eltávolításáról, de a legtöbbeknek a vérehulló fecskefű nem jött be.
Nekem személy szerint a fagyasztás vált be. Orvos csinálta háromszor (hetente kellett visszamenni) és tökéletesen elmúlt, nincs semmi nyoma se :) És nem nőtt vissza :)
Nekem barátnőm vesződött sokat a szemölccsel, annyira sajnáltam szegényt. :( Ez mondjuk 15-20 éve volt, amikor még fingunk sem volt a gyógynövényekről... Sokat szenvedett ő is, vágták, égették, tele volt leukoplaszttal a keze. Ez valami vírusfertőzés egyébként, ha jól tudom.
Nekem csak ez a bibir van, nem tudom, mitől, lehet immuncucc is, valamilyen bőrelváltozás hormonális hatásra, nem tudom.
Növényt vajon árulnak dísznövényboltokban...? Internetről lehet rendelni?
És hallottam, hogy pszoriázisra, pikkelysömörre is jó! Az meg a páromnak van... Na, egy cserép fecskefű rendel! :D
Szia!
Próbáld magát a növényt haza vinni, akár cserépben is, mert mint többen is írták a gyógyszertári és gyógynövénybolti kivonatok, már koránt sem olyan jók.
Szia szerintem, jó. Még tyúkszem ellen is ajánlják.
Csak türelem kell hozzá.
Sziasztok!
Csak frissen szedve azonnal használva az igazi. Ha egyszer viszel haza a kertedbe, ki sem tudod irtani. Ráadásul dekoratív kis bokor, csak kordában kell tartani.
Már több embernek segítettem vele, hogy elmúljon a szemölcs.
sziasztok.
a vérehulló fecskefű leve frissen hatásos,bármiféle hókusz-pókusz csökkenti a hatását.bárhol lehet találni még a lakótelepek környékén is pl.garázssor mögött,játszóterek,parkok árnyas nedves bozótok sűrűjében,felismeritek a cikkhez közölt kép alapján.cserépbe átültethető,földlabdával kell kiszedni,jól bírja.az elmúlt enyhe télen zölden is áttelelt.tömény leve szembe ne kerüljön,de hígítva a szem környékét lágyan bekenve enyhíti annak fáradtságát.anyajegyre,vagy melanómára én nem próbálnám ki.az biztos,hogy kiirtja,de jelenleg nincs tudomásunk a következményről.ha valaki már próbálta,írjon.
Szerintem lehet! Itt Újpesten például, a Központban van a Jókai Biocentrum (2 perc gyalog a metrótól az Árpád úton, jobb oldalt, a Burger King irányában). Elég sok minden van, de nagyon kedves az eladó nő, lehet tőle szerintem rendelni is, ha esetleg nincs. Meg tanácsokat is szívesen ad. Biztos, hogy máshol is vannak ilyen bioboltok! Érdemes szétnézni. Herbária patikákban, amik már a plázákban is vannak, ott is lehet érdeklődni szerintem.
Neked az a futószemölcsöd van?
Ugrás a teljes írásra: Vérehulló fecskefű szemölcsre
További ajánlott fórumok:
- Hatásos-e a vérehulló fecskefű a vírusos szemölcsre?
- Ecet szemölcsre
- A teafaolajat, hogyan alkalmazzam szemölcsre?
- HPV által okozott szemölcsről szeretnék többet tudni
- Az ujjamon kemény kinövés jött, nagyon hasonlít a sima szemölcsre, de kicsit puhább és vizes hólyag van a közepén. Lehet ez szemölcs?
- Thuja vagy Vérehulló fecskefű krémet vegyek szemölcsre?