Vera a Vateráról (beszélgetés)
Jól csinálták, az biztos, mert sokan bevették!
Akkor inkább úgy mondom, hogy eléggé megtévesztő, az pedig nem minden esetben megengedett a mai szabályozások szerint. Itt igen, mert nem okoz kárt a vásárlónak, tökmindegy, kitől vásárol.
Aha, meg is kerestem az iwiwen a nőt, épp akkor regisztrált fel, amikor elindult az egész reklám.
A facebookon sem valami hiteles, semmi másról nem szól, csak a sok idegen bejelöli őt az áruk pontos idejéért.
NA jó meggyőztetek! Tényleg kamu. De akkor is ügyes és körmönfont egy reklám.
Le a kalappal a kitaláló előtt!
Ha valóban egy hús-vér megcsalt szegény asszony állna a háttérben, akinek pénz kell, hogy elutazzon "meglepni" felbukkanásával a férjét, akkor nem tudná fizetni a méregdrága (főműsoridős TV, stb.) reklámok sokaságát.
Így viszont egyértelmű, hogy olyan(ok) állnak a kampány mögött, akiknek a nagyobb forgalomhoz érdekük fűződik.
(Cui prodest?)
Ez nem egy valós feleség valós férjjel, ez a Vatera reklámja. Valóban eladják a cuccokat, különben a fogyasztó megtévesztése lenne. Aki előbb észreveszi a vaterán és megveszi, az viheti. Tehát a reklámban elhangzott időszakon belül felteszi és akinek mázlija van, az potom pénzért elviheti. Nem kell rá licitálni, megadott fix ára van, ha jól értem a reklámot.
A cél az, hogy minél többen látogassák a Vatera oldalát.
Ez nem igazi, hanem reklám, egy újfajta reklámfogás.
Megengedhető, nem törvényellenes.
További ajánlott fórumok:
- A Vateráról és Tesz-Vesz-ről sorra lépnek le az eladók, mivel bevezetik a listázási díjat!
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- Szerbiában élek és rendeltem póthajat Vateráról és nem tudom, hogy fizetnem kell-e vámot majd rá?
- Parfümöt vett valaki a Vateráról?
- Ha valakit kitiltanak a Vateráról, hogy jelzi az oldal?
- Még mindig hűtő téma! A vateráról van valakinek saját tapasztalata? Érdemes használt hűtőt nézni?