Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vendégváró tejszínes hús recept

Vendégváró tejszínes hús recept

A Vendégváró tejszínes hús hozzávalói:
1kg csirke vagy pulykamell
2 doboz tejszin
20dkg reszelt sajt
2 csomag gombás,brokkolis vagy fokhagymás levespor



A Vendégváró tejszínes hús elkészítési módja:
A húsról leszedjük a bőrt, vékonyra szeleteljük, és enyhén besózzuk. A hússzeleteket egy nagyobb tepsibe egymás mellé rakjuk. A tejszint és a levesport összekeverjük, a húsra öntjük , és kb. 12 órára hűtőbe tesszük. Ezután a tepsit alufóliával betakarjuk, sütőbe tesszük, és a húst kb. 20 percig sütjük . Utána rászórjuk a reszelt sajtot, és még tovább öt percig sütjük. Rizzsel és uborkasalátával kináljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A vendégváró tejszínes hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook