Vásároljunk okosan! (beszélgetés)
Igen ebben igazad van, ott sem lehet mindent megvenni, én például gatyát ( hát nem vagyok mostanság kicsi ) egyáltalán nem kínaiban veszek, hanem hogy írjam olyan üzletben ahol tudom hogy tartós cikkeket adnak.
Viszont a farmerom 6000 forint volt múltkor, teszem hozzá nem sűrűn vásárolgatok farmerokat, elég az a pár darab ami van:) De ezek viszont tényleg jó minőségűek, az anyaguk is tökéletes.
á, ez nem probléma. Megrendelek valamit, két héten belül kell fizetnem, ha nem tetszik visszaküldhetem. H& M-böl szombaton elhoztam két nadrágot ( babával nem tudok üzletben ptóbálni), sajnos nem álltak jól, tegnap visszavittem és visszakaptam a pénzem.
28 napon belül mindent vissza lehet vinni.
Magamnak felsőket turiból szoktam venni, de nacit ritkán kapok, azt legtöbbször a C&A-ban veszem, máshol nem nagyon vagy csak nagyon drágán kapok 46-48-as farmert vagy más nadrágot. Általában igyekszem szezonon kívül akciósan vásárolni, ilyenkor hosszúnadárgot, ősszel nyárit.
A kislányomnak leginkább a teszveszen/vaterán vásárolok és amit kinő vagy más nem használt dolgainkat ott is adom el, elég szépen jön vissza belőle.
A férjemnek általában a C&A XXL-es részlegén vásárolunk, ill. más XXL-es boltban. Neki van a legkevesebb ruhája, mégis rá költünk a legtöbbet, mert nagy méretet hord.
Sziasztok!
Én először mindig át szoktam nézni a régebbi darabokat, hogy mik azok, amik még nem suhogtak ki teljesen a divatból, ill. fel lehet dobni vmivel és igyekszem úgy válogatni az új cuccokat, hogy ezekkel a régebbiekkel is variálhatók legyenek. Plazaban van egy olcsóbb bolt, ott szoktam vásárolni, általában mindig van vmi akciójuk. Én a netes vásárlástól tartok egy kicsit, mert ami a képen a modelleken tetszik, nem bizti, h rajtam is jól áll, mivel sajni közel se vagyok a tökéleteshez:)
szia!
Én sokat rendelek netröl, ill. a H&M idei nyári kollekciói tetszenek.
Érdemben nem tudok sokat segíteni, nem Mo-on élek.
Sziasztok!
Gondoltam így a nyár közeledtével aktuális lehet a téma. Arra lennék kíváncsi, hogy ki hol szokott vásárolni ilyenkor nyári ruhákat, milyen aktuális akciókat ismertek? Hol érdemes vásárolni, neten, használt ruha kereskedésekben, outletekben, plázákban.. stb?
Tippeket ötleteket várok! :)
Köszi! :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt, okosan tornával és kitartással nem éhezéssel!
- Szerintetek lehet okosan takarítani?
- Kezdő háziasszony problémák!! Hogyan osszam be okosan a pénzt?
- Szerintetek Magyarországon lehetséges-e, hogy kuponokkal vásároljunk?
- Középfülgyulladás! Gyógyítsuk -de okosan, elkerüljük -de hogyan?
- Hogyan fogyjunk okosan...