Vannak ezek az oposszumok..... (beszélgetés)
Helyes!
De közben ne feledkezz meg a naplódról sem!!!:)
Nem!
Dolgozom. :)
Távgyógyítok.
Ugye Kriszta? :)
Nem, nem lehet, én fekete macskás vagyok! :)
És olyan nincs, hogy nem gyüsz"! Akkor megyünk, és mekkeressük" az északi sarkot is! ;)
Amúgy meg a büdöskéktől hánykolódok....
:))
unatkozol drága??:))♥
Na most akkor holnap ezt a mesét nézem meg a délutánban. :)
Tudod, Te vagy a legnagyobb opi gazda a Hoxán.
Tiszteletem!♥
Ugye hogy ugye!???
Törzsköny, oltások....
Sokba van egy oposszum tartása......
Vagy nem? :)
Az ötlet szuper,mától így fürdünk :) De mosolyt most nem kapsz,mert nemrég kaptál muffint :(
Beállok én is a sorba. :) Na,nem azért,mert büdös vagyok :DD
Erdekesek am az igazi opossum-ok. Amikor a "gyerekek" mar egy kicsit nolnek, akkor lehet latni, amikor a mama "setal" a fa agakon, egyik farol a masikra, es az aprok meg a mama hatara kapaszkodva van mind, amikor a mama megy az agakon. Olyan eros, izmos a farkuk, hogy az agrol teljes sulyukkal tudnak csungeni is a farkukkal. (amit en nem tudnek megcsinalni.) Erdekes latni oket! Az emberre nem veszelyesek, csak ha a sarokba szoritjak akkor sikit es vicsorog, hogy megijessze az ot tamadot. Szinte soha nem tamad, es magokat, es novenyi dolgokat eszik, megdezsmalja a vetemenyes kertteket, es a paradicsomot leszedi a bokorrol, beleharap es eldobja... Ugyan ugy van az almaval, kortevel, mert neki mindent meg kell kostolni. Betegsegek hordozoja lehet, pl. a veszettseg, (szaraz nyarakon)!
Ugyan csak a Racoon-ok (az "alarcos Banditak")is hasonlo viselkedesuek, es a kis Racoon-ok nem a szulok hatan utaznak, hanem libasorban kovetik egymast es a mamat. (Nekem feljarnak a haztetomre, es a hazteton a kemenymoge rotyiznek, es ugy harom havonkent egy egesz nagy vodorrel kell a kemeny mogul kilapatolnom...)
De az Opossumok erdekesek a Magyar szemnek, de azert nem akarnek egyikuket sem megsimogatni...
Én úgy képzelem a fürdetést, hogy sorba állnak egymás elé, és mindenki az előtte állónak a hátát mossa meg, majd megfordulnak, és jöhet a poci.
Ez nagyon időgazdaságos megoldás. De ha eddig nem így csináltad, akkor az ötletért egy nagy mosolyt kérek. Ha meg igen, akkor is:)
Én most lenni nagyon hülye,semmit sem érteni,magyarázatot kérni.Milyen fél ország?
Mert ha így lenne,csak tudnék róla :S
Cinát nem merem, mert nálunk ezek kintiek, szóval ilyet nem ígérek. :(
Te Ubi!
Nem vagy te valami fél ország tulajdonos? :)
Ezt már megbeszéltük,hogy jössz :) De ajándékba egyet sem kapsz :P Ellenben lenne egy cicám(most komolyan)őt elvihetnéd,ha lakásban tartod.Ő sem büdös :)
Ja,én törzskönyveztem és chippeltettem is őket,semmi gond az opikkal :P
Ubi!
Lemennek az év eleji hajtós melók, nem lesz ilyen hideg, én utazom, és megnézem a tenyészetet! ;)
Ja, és meg is szaglászom őket! :D
További ajánlott fórumok:
- Egy nőnek 30 éves korára jó, ha birtokában vannak ezek?
- Honnan tudhatom, hogy egy kozmetikumban vannak-e kőolajszármazékok? Hogyan jelölik ezeket?
- Annyi mindent hallani az angyalokról, de vannak sötét erők is.Ezek pontosan milyenek?
- Palotapincsimnek reggel 6 óra óta vannak tolófájásai. Nem kellett volna már előbújni az első kutyusnak? Egyre ritkábban vannak ezek...
- Cukkini, fokhagyma, hús, ezt kívánom, mit főzhetnék amiben ezek benne vannak?
- Hogy vannak ezek a mondatok németül?