Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Kedves Fokhagyma!
Már gyógyulófélben vagyok, nagyon szépen köszönöm a jókívánságot!
Remélem jól vagy!
Sok szépet és jót kívánok Neked!
Szia, Gábor!
Örülök, hogy jelentkeztél, de az elszomorít, hogy baleseted volt. Remélem, nem súlyos, és hamar túl leszel rajta - ahogy írod - testileg és lelkileg is. Kívánom, hogy így legyen.
Szia Kedves Arnold!
Nagyon szépen köszönöm!
Minden jót kívánok Neked!
Szia Gábor (és mindenki)!
Mielőbbi felépülést kívánok!
Köszönöm szépen!
Lassacskán megy,de igyekszem!
Sziasztok, szép délutánt kívánok Mindenkinek!
Elnézést, hogy megint sokáig elmaradtam, de volt egy balesetem, és fel is kell magamat építeni mind testileg, mind lelkileg.
Úgy gondoltam, ha tart már egy ideje, akkor fogok tudni írni.
Szívből remélem, hogy jól vagytok! Kellemes, örömökkel teli hétvégét kívánok! 💖
Szia Kedves Fokhagyma!
Nagyon köszönöm a kívánságodat, de sajnos nem hogy rákészülni nem tudok az Ünnepre, de annyira üres a lelkem, mint egy kidobott vizesflakon.
Nektek mindenesetre a legjobbakat kívánom!!!
❤
Neked is kedves Gábor, és mindenkinek, aki ide betér.
Hogy vagy, milyen a hangulatod? Próbálj meg ráhangolódni az ünnepre! Biztosan sokat segít.
Üdv. mindenkinek!
Örülök, hogy Gábor jobb hangulatban van. Jelzi az, hogy ír, és még főz is. Csak így tovább, Gábor! Lesz ez még jobb is.
Remélem, Bogyóka dolgai is jól alakulnak. Tudom, idő kell mindenhez.
Köszönöm szépen Kedves Lolita!
Magam is sokat főzök mostanság, gazdaságosabb így...
Szép napot!
Gábor
Kedves Tündi!
Nagyon hiányoztál,örülök, hogy hallok felőled! Remélem jól vagytok a kislányoddal, és lassan egyenesbe jönnek a dolgaid! Én mindig végig szurkoltam és szurkolok is Nektek!
Legyen gyönyörű napotok!
Szeretettel: Gábor
Szia Gábor!
Nem sokat vagyok itt fent mostanában, de időnként mindig benézek, és visszaolvasok.
Nagyon szurkolok neked én is, hogy sikerüljön jobban lenned! Úgy gondolom ezzel az elhatározással máris jó úton jársz. Kitartást kívánok a továbbiakhoz!
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!