Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Óóóóó, nekem is nehezebb volt a napom, és azért mert én voltam a másik oldalon, azaz én tegnap a frontok miatt? Elég utálatos voltam;)
Tegnap bementem dolgozni. Igaz, hogy főleg ho-ban vagyunk, de heti 2 napot bejárunk. A kollégáimnak reggel mondtam, hogy ma kicsit feszült vagyok. Na, ennek az lett az eredménye, hogy egésznap nevetgéltek rajtam és szórakoztak velem, hogy lássák a reakcióimat:DDDD
szia kedves gabor!koszonom kedves szavaidat!ma nem tudtam feljonni a szokasos idoben,mert heti bevasarlast csinaltunk,mosast,fozest,majd a teli ruhaimat vettem elo es a nyariakat meg elraktam.igy elrepult a napom.
most elore jelzem neked holnap meg ugyet kell inteznem,de remelem,hogy hamar vegzek es feltudok jonni kozetek,de biztosan,hogy csak kesve!
ha raerek en jovok fel kozetek minden nap hisz nagyon megkedveltelek benneteket es hianyoztatok!
Kedves Gábor!
Az emberek viselkedése a saját lelkiállapotuktól függ. Ha épp csordultig telve vannak keserűséggel, fáradtsággal, akkor aszerint viselkednek. Ebből indulj ki. Persze mi vidámságot, biztatást várunk. Én ilyenkor megelőlegezem nekik ezt, s ha egy-kettőnél nem us vált ki hatást, tudom, hogy legalább én aznap nem bántottam őket. Az fontos, hogy tőlük ne várjunk viszonzást érte, az máshonnan fog érkezni.
Szép napot Neked!
U.i. Kérlek ma figyelj egy pozitív történésre.
Mindenkinek szép jó éjszakát, aki még esetleg idetéved!
Lefekszem, próbálok aludni.
Legyen üde reggeletek ☕🫖, csodaszép napotok! ☀️
Szeretettel: Gábor
Kedves Lolita!
Pontosan, minden hónapban, hogy ne süllyedjen el a hajó: gondolom sokaknak ismerős. Várlak szeretettel!
Gábor
Kedves Zsuzsi!
Kellemes ébredést, és kitartást az ügyelethez!
Szia! Szép napot!
Gábor
Kedves Ági!
Örülök, hogy itt vagy!
Köszönöm szépen, a kúra jól halad, még két alkalom van hátra.
Azért volt nehéz napom, mert ébredés óta rosszalkodott a szívem, és bárhová kellett mennem, mindenhol barátságtalan, rosszindulatú emberekkel találkoztam ráadásul. Mindenkihez annyira kedvesen állok hozzá, mint mindig, de vannak napok, amikor ok nélkül " lökdösnek".
Tudom, nem kellene, hogy érdekeljen, de én már csak ilyen vagyok...ezért szeretek itt lenni. Virtuális? Legalább kedvességed kapok, nem bántást.
Remélem jól telt a napod! 💖
Sziasztok, szép jó éjszakát! Tudom, hogy nagyon későn jöttem, de nehéz napom volt. Remélem jól vagytok, és pozitív mérlegeléssel zárjátok e napot!
Maradok még, ismertek már!
Szeretettel várom, aki csatlakozik a fórumhoz!
Gábor
Mitől van a köszvényed?
Gyógyszert nem szedsz rá?
A bátyámnak is van. Amikor kiderült, azt mondta neki a doki, hogy ne egyen zsíros és vörös húst, és ne igyon alkoholt. A tesóm azt mondta, hogy rendben, de azért írjon fel neki gyógyszert. Miluridot kapott.
Az evésről és ivásról pedig azért mondott le könnyedén, mert csirkemellen kívül nem eszik meg más húst, alkoholt meg sosem iszik. Nem nehéz betartania az orvos utasítását:DDDD
De a sonka miért tiltólistás?
Még sosem hallottam ezt.
Án se eszek már 2017. óta. A húsvéti sonka evés után lett epekövem. Majd évekig nem ettem, de 2020-ban újra elcsábultam, és újra lett kövem:( Így ez lesz a harmadik év, hogy nem eszek húsvéti sonkát.
Érdekes, hogy a füstölt hústól semmi bajom, csak a sonkát nem bírom...
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!