Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Képek.
Igen észak, Wisconsin állam, a Kanadai határ alatt.
Voltam sok helyen, mert a lányom pl. Arizónában él.
De New Jerseybe szoktunk sokszor menni, a tenger partra.
Ide, korán reggel szoktam kimenni kagylókat szedni, amit az éjszaka a hullámo/dagály kidobott a partra.
Elég érdekes.
Megértelek és ez a helyes.
!!!FIGYELEM!!! EZ MA A LEGIGAzABB HOZZÁSZÓLÁS!!!
IGAZ!!!
Kedves Arnold!
Köszönöm szépen, hogy megkérdezed!
Nem vagyok az, de igyekszem.
Köszönöm, de nem mindig pozitív a hozzáállásom. A Tiéd igen és ehhez gratulálok.
Na igen, valóban akkora arca volt, hogy kb. nem fért be tőle az ajtókon.
Jól teszitek, hogy frissen tartjátok a tudásotokat az anyanyelveteket illetően (is).
Nem vagyok én erős, de köszönöm!
Ami a másikra való felnézést illeti, azt én tehetném (meg is teszem).
Én sem felejtettem a rajzot.
Az a gond, hogy nekem nincs, de körbekérdezek a családban, hátha van olyan, amit nem is kell visszaadni. Nem biztos, de megkérdezem.
Sajnálom, hogy nem segített a tesód!
Köszönöm szépen, Kedves Arnold
! Tudod, kegyetlenül szeretnék olyan erős lenni, mint Te!!!
Olvasom a Naplóidat, látom a képeket. Felnézek Rád, de nagyon! Nem felejtettem el ám a fás képet! :-)
Szia.
Nekem nincs régi, mert amikor újat veszek, akkor becserélem a régit, így nem kell új szám.
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!