Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Ne haragudj, Bogyóka!
Csak egyszerűen jó lett volna beszélgetni.
Jó éjszakát, kellemes pihenést!
Persze, megértem, de annyira nyomorult vagyok... Ez a senkiházi jópofizott a rendőrökkel, most természetesen folytatja a hobbyját". Tudjátok, mit pofázott? "Nekem ilyen magas hangom van...".
Meg a kib...ott ku..a anyádat, azt!!
Bántalmaznak egy nőt, mindenki kussol. Én próbáltam fellépni, de elég nagydarab és agresszív, ezért hívtam őket .
Inkognitó persze nulla, jól meg fognak verni...
Kedves Fokhagyma!
Nagyon szépen köszönöm!!!!
Gyönyörű éjszakát!
Köszönöm, meg fogom csinálni. Van is itthon konzerv gomba. Azt azért tartok, mert jó, ha van tartalékban, mikor éppen frisset nem tudok venni, vagy hirtelen ötlettől jön a gombás étel. Ha frisset veszek, akkor mindig többet, és kicsit megdinsztelve fagyasztok is le belőle. Jó elővenni, ha éppen kell.
Azt hiszem, mindenféle főzelékhez jó lesz ez a gombafasírt, vagy rizskörettel.
Szia Kedves Bogyóka!
Köszönöm szépen, már jobban, úgy, hogy semmi sem sikerült, de közben rájöttem ( újra ) egy nagy igazságra...
" Ha a poklon mész keresztül, továbbra is sétálj! "
Winston
Churchill
Szia. Mennyi idős a kisfiad? Az én kislányom pár hónapja alszik jól. Volt olyan időszak, hogy fél óránként felkelt minden éjszaka. Teljesen zombi voltam már.
Amióta meg jól alszik, azóta szimplán én nem alszom jól. 2 véglet szokott lenni, vagy virrasztok hajnalig, vagy "beájulok" korán, telefonnal a kezemben.
Értem.
Nekem az FC Barcelona a kedvencem.
Nagyon jól néz ki. Gondolom, ugyanazokat teszed bele, mint a húsos fasírtba, csak helyette gombát. A gombát mennyire aprítod? Elöbb megdinszteled?
Még nem csináltam, de jó ötletet adtál.
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!