Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Igen, most lementünk kicsit a játszótérre, azért is tűntem el.
Örömmel hallom, hogy nálad is jobb a helyzet mostanában.
Bár nálam néha fordítottan arányos, van, hogy több alvás után fáradtabban kelek.
Neked hogy telik a napod?
Dettó. 😁
Még az is stimmel, hogy kezd visszaállni a rend Nálad is. Ez jó hír! Főleg mert neked ott a kislány és nyilván könnyebb úgy foglalkozni vele, ha kipihentebb vagy.
Ma voltatok valamerre?
Igen, van, hogy már folyik össze minden a szemem előtt, meg minimum 2x kell már valamit elolvasnom hogy felfogjam, de azért még erőltetem😁
Mostanában általában éjfél körül kidőlök, de pár hete még én is 3-4-ig virrasztottam.
Sajnálom, hogy csak néha sikerül átaludnod az éjszakát!
Igen, olvastam tegnap, hogy Te is "ájulásig" olvasgatsz. 😁
Az viszont jó, hogy csak reggel ébredsz, ezek szerint át tudod aludni az éjszakát. Néha nekem is sikerül.
Én is mindig úgy alszom el mostanában, telefonnal a kezemben.:)
Vagy itt a fórumon ragadok le, de sokszor a naplódnál.... esetleg a bakancslista játéknál. Aztán mire észbekapok reggel van, mert kidőlök.
Kedves Lolita!
Ne haragudj, hogy nem reagáltam, elaludtam telefonnal a kezemben.
Kedves Tőled! Én nem voltam itt mostanság, azért nem csíptél el.
Most ébredezik, úgy hallom. Elég jó alvókája van.
Nincsenek nagy tervek, elkészítem az ebédet (még nem találtam ki, hogy mit), aztán lemegyünk a játszótérre. Utána ebéd, majd alvás (Lucának legalábbis 🙂). Délutánt még nem tudom.
Most reggelire pedig almás-fahéjas gofrit sütök, eszembe juttattad a fahéjjal.
Nálatok már délután 5 körül van ugye?
Nagyon sajnálom, hogy mindketten frontérzékenyek vagytok Arnolddal. Mostanában pedig van belőle bőven...
Egyébként én is az vagyok, nálam olyankor migrén szokott jelentkezni.
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!