Van olyan jegy, akivel egy skorpió nő hosszú távon együtt tud élni? (beszélgetés)
Kedves Floxet!
A képeid alapján biztos, hogy nem...nyugi :)))
Végig olvastam az elejétől a beszélgetést, és láttam, itt a Szüzek és az Oroszlánok nem igazán örvendenek túl nagy népszerűségnek :P :D. Nos, nekem a napjegyem és az aszcendensem is Oroszlán, és a részletes horoszkópomból kiderült, hogy a Bak mellett a Szűz is hangsúlyos szerepet kap. Szóval... :P
Világéletemben jól kijöttem a Skorpiókkal, legjobb barátnőm és párom is Skorpió. Úgy gondolom, hogy nem olyan vészes a természetük, maximum a makacsságukat és a zárkózottságukat lehet felróni, de meg lehet tanulni kezelni őket, mint minden embert. :)
na ehhez nekem is hozzá kell szólnom:)
skorpió nő vagyok /11.11/
nekem a szűz az nagyon nem jött be,kiakasztott folyamatosan
ikrek: nőben iszonyúan nem bírom őket!
Sziasztok!
Nekem 1 évig volt bika párom, akit így 6 év után is visszasírok...
5 évig volt ikrek párom, nem tudom hogy bírtam, borzasztóak voltunk együtt.
sziasztok skorpiók:)
a megfontoltság, meggondoltság sztem is egyfajta korlát akár a szüzeknél akár másoknál, de úgy gondolom, h nem jelenti azt, h egész életben fél lábasak lennénk emiatt...egy ideig lehet, h így van, de aztán biztosan meghozza a gyümölcsét és pont eből fakadóan lesz lehetőség lazábbnak, rugalmasabbnak lenni...
Pedig a skorpió szeret egyedűl lenni..Legalábbis Én, nagyon!!
Mi újság a "szüzekkel" ?
További ajánlott fórumok:
- Érdemes-e együtt élni valakivel, akivel már csak a gyerek köt össze?
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?
- Te is szívesen tarkón vágnád akivel együtt élsz?
- Megbántam, hogy abortáltam szeretnék babát a mostani páromtól akivel4 hónapja vagyunk együtt, a lelkifurdalás nem hagy nyugton
- Lehetnék újra szerelmes a páromba, akivel 20 éve együtt vagyok?
- Skorpió férfi és bika nő! Tapasztalatok? Működik a kapcsolat hosszútávon?