én is imádom.én is 2 napra szeretnék ma főzni.remélem sikerül...általában nem mert mindíg megeszik.Na de majd a többit berakom a hűtőbe és lakatot teszek rá :-))
Ő mivel nyugdíjas már meg a megszokott napi rendje.Piacra járás horgászás stb.....Még ebbe az undorító esőbe is képes kimenni a piacra.De én nem is akarok napi rendet kialakítani napokon belül dolgozni akarok.De csak beszedik az életrajzot,mondjuk csak pénteken adtam le pár helyre.Mire válaszolnak...............
hát igen kellemetlen oda járni.De csak annak ám aki szeretne dolgozni.A nagy része örül ha nem találnak neki munkát.Azt mondod férjed nyugdíjas .Akkor nem vagy egyedül otthon.Vagy?
Igen iszonyat. És nem is segítenek munkát találni, csak éreztetik milyen haszontalan vagy, egy eltartott. Én még pályakezdőként jártam a munkanélkülibe.
Nem tudom velem is mi lesz, júliusban lejár a gyedem, csak gyes lesz, de hát az nagyon kevés. De pici gyerekkel nem szívesen vesznek fel sehová :(
Igen megszűnt.Egyik napról a másikra.Nem is tudom hogy lehet feldolgozni.Tegnap elmennem a munkanélkülibe.Horror.4 óra várakozás és úgy beszélnek az emberel mint egy csökkent értelművel.