Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak? (beszélgetés)
100 fekvőtámasz??? az igen....egyszerre???
nem szeretnék veled találkozni egy sötét sikátorban....
Szia!
Én 3 évvel ezelőtt 3 hónap alatt 15 kg-ot fogytam, könnyedén, otthon úgy, hogy nem járta mel edzőterembe, hanem otthon tornáztam, körbefutottam a házat, az utcát és ami fontos, minden nap délelőtt és este LÉPCSŐZTEM. Mellette odafigyeltem az étkezésre, amit annyit jelent, hogy nem ettem fehérjét szénhidráttal. Este is lehetett enni, de csak fehérjét.
Tehát a mozgás és a normális, kiegyensúlyozott diéta mindenféle fogyóbigyó-bogyó és por nélkül csodálatosan működött. Olyan jól éreztem maga a 2., a 3. hónap után, mintha kicseréltek volna. miután lefogytam, nem tartottam a diétát, és nem is mozogtam annyit közel sem, mégsem hiztam vissza egí dekát sem.
Hát én ezt tudom mondnai.. :)
Ez az a magasság/súly, amire az orvos azt írja, hogy "közepesen táplált beteg"...
Ha meg már 40 körül jársz, ez a súly természetes.
Ha csak 50 kg körüli lennél, nem állna jól... magyarul vékony lennél, és ha beütne egy betegség, a bőr tartaná csak össze a csontjaidat.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- Hogyan lehetne bebeszélni magamnak, hogy örüljek az életnek, mikor csak azt várom, mikor telik már le?
- 13. havi nyugdíjból megengedhettem magamnak,és rendeltem...
- Szerintetek jó lesz ez a diéta amit kigondoltam magamnak?Ti mit gondoltok erről?