Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak? (beszélgetés)
miért baj ez?
olyan, mintha önálló blogod lenne:D
Én is itt vagyok ám, és tartozom egy vallomással: a reggelim tej és müzli volt (cukrozott), remélem minél előbb elfogy, mert nagy a kísértés.
Sziasztok!
Na most jutottam gépközelbe, mert a főnök elment ebédelni!
Nekem mai terv a 2 óra kondi. Eddig ettem: 1 szelet bakonyi kenyér, májkrémmel és pritaminpaprikával
Ebéd: gombapörkölt, tarhonya és mellé saját készítésű csalamédá (első kóstolás, összegzés: ISTENI!)
Tízóraira volt egy alma. Uzsona fél háromkor lesz, mert négyre megyek a termebe és még le kell érnie.
Vacsora szintén bakonyi kenyér lesz, de szerintem most rántottával és füstölt főtt lapockával (gyönyörűt vettem a sparban).
Kitartást lányok! Én múltkor majdnem depresszióba zuhantam. Minden edzés előtt mérlegelés van. Két edzés között visszajött az egy kkiló, ami addig lement. De aztán megvettem az új gatyómat, ami viszont két számmal kisebb. Hétfőn meg még a kettővel ezelőtti mérlegelésnél is kevesebbet mutatott. Úgyhogy fel a fejjel, nem elcsüggedni, ha nem mozdul el az a fránya mérleg.
Nekem most nem is kilóra van tervem, hanem pár éve vettem egy bélelt farmert télire, de mire eljött a tél, kihíztam. Úgyhogy most az a cél, hogy télre beleférjek!
El vagyok itt egyedül :D
Most kávézok, és indulok festegetni.
Szép jó reggelt!
Indul a reggeli hasizom, és fekvőtámasz (én még csak a mosogató szélén nyomom :D)
Most Offspring helyett Tankcsapdára :D
"Többé nem érdekel, hogy téged nem érdekel" XDXDXD
Először a centik fognak változni, majd a kilók is :D
Jó lesz az :D akármit is választasz, tarts ki, ez nem egyik pillanatról a másikra játék....lassan de biztosan :D
Én már másnap reggel is azt szoktam látni, hogy fogytam:D
Viccet félretéve. Te magadon sokkal előbb észre fogod venni, mint a környezeted. De ez ne keserítsen el, mert az emberek figyelmetlenek
Nem tudom...nekem a napi 1x-i kaja nem vált be.
Ha rajtam múlik, akkor napi egy étkezéssel simán elvagyok. Este meg jó kommandós módjára megtöltöm a pocim:)
Én pont ezért szedtem fel néhány kilót.
Bár az is igaz, hogy válogatás nélkül az vacsoráztam, ami éppen szembe jött.
A 100-on én is ájuldozok.
Kajakos csaj lehetsz:)
Kizárt, hogy ez nekem menne.
Én azt terveztem, hogy visszamegyek jógázni.
Nehogy azt képzeljétek, hogy ez csak arról szól, hogy hanyatt vágom magam és meditálok.
Erősít is és piszok jól el bírja tüntetni a pocakot.
Kaja kóma akkor van, ha nem jót eszel....az én jó kis ebédem után semmi gond :D semmi álmosság, csak energia :)
A napi egy étkezéssel semmi gond, nincs vészüzemmód. Nem raktároz a szervezet, neki mindegy hányszor eszel, csak legyen meg az energia :) ez a természetes kajálás...nem az, hogy egész nap eszünk...ha kell ha nem, csak azért mert ez a szokás....
Lehet, hogy fogyni fogsz...csak kérdés, hogy milyen áron....ilyen fogyásoknál szinte mindig jön a jojo.....brutálisan.
Ha keveset eszel, akkor először az izmot bontja a szervezeted...nem a zsírt. Mikor abbahagyod, mert már teljesen kész vagy, akkor sokkal kevesebb izmod lesz mint a fogyókúra elején, ergo: kevesebb energiát használsz fel, vagyis hiába eszel normálisan, az már sok lesz, és hízni fogsz :(
Legalább halat eszel?
Én a harcosok (bár én kommandós diétának ismerem)étkezési szokásairól csak annyit tudok, hogy nem véletlenül találták ki.
Napközben állandó készültségben kell lenniük, kemény fizikai és pszichés terhelésnek vannak kitéve..stb
Ez pedig egy jó kis ebéd után nem menne:)
A napi egyszeri étkezésről meg csak annyit tudok, hogy ez nem a legjobb dolog, hiszen a szervezet vész-üzemmódba kapcsol és felkészül az éhezésre. Amikor pedig kaját kap, akkor szorgosan elraktározza, ezzel készül az ínségesebb időkre.
Az 1500 kalória az egy jó, kiegyensúlyozott, hosszú távon is tartható diéta, de én a magam részéről háromfelé osztanám.
2 alma bármibe belefér, legalábbis remélem:)
Én kissé éheztem ma, a délutáni kolbászkámat végül mégsem ettem meg, de az előbb ettem vacsorára sült csirkecombot (hétvégén bőszen főztem)szigorúan ecetes savanyúsággal.
Hát, nem is tudom?
Fáj a gyomrom...
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- Hogyan lehetne bebeszélni magamnak, hogy örüljek az életnek, mikor csak azt várom, mikor telik már le?
- 13. havi nyugdíjból megengedhettem magamnak,és rendeltem...
- Szerintetek jó lesz ez a diéta amit kigondoltam magamnak?Ti mit gondoltok erről?