Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Vámpírok (beszélgetés)
Ez tényleg igy van sajnos,de kivánom a barátnődnek,hogy nagyon gyorsan gyógyuljon meg.
A porfiliások nem alszanak koporsóban.Ugyanolyan emberek,mint mi.Elég borzasztó ez a betegség nekik igy is.
Vannak antibiotikumok,amivel lehet kezelni.
Ha nem olyanok,mit a filmekben,akkor milyenek??Akkor mi teszi őket "vámpírrá"???
Sajnos találkoztam már feltünési viszketegségben szenvedő emberrel,akit ezt állitotta magáról,de szegényem más baja van,ha értitek ott fent.
a barinőm porfiliás.
És teljesen be vannak tojva a dokik a betegség hallatán.
Pl. műtétnél intenzív mert nem ébred fel sokáig.és a mája is nehezen bont le dolgokat.
Sőt jár porfilia kivizsgálásra is
hát persze.... és a porfiliások is koporsóban alszanak, és csak éjjel mozognak.
Yedik is vannak, bizonyitott, Jézus is az volt. :D
Természetesen tudományosan bebizonyitott,hogy voltak,vannak és lesznek vámpirok.Hiszitek vagy sem,de igy van.Természetesen nem ugy kell őket elképzelni,mint a filmekben(az a forgatókönyvirók szüleménye).Többek között van egy betegség(szerencsére nagyon ritka),a neve Porfilia(utána lehet nézni).Többek között igy is lehet valaki "vámpir".De természetesen máshogy is.
és melyik tudományra gondoltál?
Sziasztok!
Lehet,hogy egy kicsit most furin olvassátok a témát,amit elkezdtem,de mindjárt megértitek,hogy miért tettem.
Ugye a mai modern világban csak ugy özönlenek a vámpiros témáju filmek a mozivásznon és a tv-ben egyaránt.
Persze mindenkinek megvan a maga kedvence:-)
Én most tudományos alapokon szeretnék egy kicsit a vámpirok világával foglalkozni és nem a tv-ben és a mozikban látottakkal.