Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)
De, hogy ne csak a negatív tapasztalatokról legyen szó:
www.gepelo.hu
hanganyagokat, képanyagokat kell begépelni, telefonszám alapján keresgélni a tudakozóban, hogy kihez tartozik, lehet fordítani....
pont jókor regisztráltam, mert abban az időben a népszámlálás miatt rengeteg bescannelt szöveg volt.
az összeget végül el is utalták. igaz nem a kiírt összeget, mert még levonták az adót, de tényleg kifizették.
azóta is vannak kisebb munkák, úgyhogy aki gondolja, regisztráljon. hátha megint beesik egy nagyobb munka
szerintem korrektek. még szerződést is vissza kellett küldeni,amit aztán ők is visszaküldtek aláírva
Volt olyan internetes munka, amit el is kezdtem nem rég, pl. a ZeekRewards. minden nap fel kell adni egy az oldalon megadott hirdetést a cég által meghatározott hirdető oldalra. Ha a te linkedre kattintva vásárol valaki az aukciós oldalon, akkor a bevétel bizonyos %-át megkapod dollárban.
A pontok gyűltek,gyűltek, viszont a dollár összeg mindig 0 maradt.
Regisztrálás után max egy hét telt el, mikor a "szponzorom" írt, hogy nem akarok-e továbblépni, be kellene fizetni bizonyos összeget, amivel megvásárolom az ezüst/arany/gyémánt csomagot
Visszakérdeztem,hogy ő megvette-e már. igen,megvette az ezüst csomagot. kérdeztem,hogy pénzt vette-e már ki belőle. Mondta,hogy még nem, úgy szeptember környékére tervezi, mert ő is nem régen csinálja, és szeretné is visszaforgatni a megkeresett összeget (ez volt április végén-május elején)
azóta nem is pazarolom rá azt a napi 5 percet sem, mert ebből sosem lesz kivehető összeg
ha valakinek van pozitív tapasztalata a céggel kapcsolatban, kérem írja meg!
Sziasztok!
Én a minap ilyen levelet kaptam, mikor érdeklődtem egy adminisztrációs munkával kapcsolatban.
Gondolom ez is átverés, mert előre kell fizetni. Ha jól teljesítem a próba munkát, visszafizetik, ha nem, benyelik
Tisztelt munkavállaló. Köszönöm jelentkezését, a munka melyet ajánlok, azonnal kezdhető és megbízásos szerződés keretein belül történik.
Kitöltött kérdőívek adatait kell rögzíteni, azokkal dolgozni vagy interjúk szövegét kell gépelni illetve ritkán más, hasonló jellegű munkát végezni. A munkavégzéshez megbízható word és excel programismeretre van szükség.
A kérdőíves munka lényege, hogy a válaszokat excel táblába kell rögzíteni, időnként ezekkel dolgozni, míg a gépelési munka kész interjúk szövegének begépelése lenne.
A munka nem órabérben van fizetve. A kérdőíves rögzítés esetén kérdőívenként 75 Ft, ami maximum 10 oldalas kérdőív lehet. Ennél hosszabb esetében plusz pénz oldalanként. Általában 100 kérdőív van egy csomagban, ennek rögzítése nagyjából 10 órás munka. Így Ön egy 100 darabból álló csomag esetén 7500 forintot kereshet. A gépelési munka esetében minden megkezdett perc 150 forint, az interjúk hossza 30-40 perc között mozog, ezt általában 5-6 óra begépelni, így egy 30 perces interjú begépelésével 4500 forintot lehet keresni. A lényeg a szó szerinti, precíz munka.
A fent említett összegek nettó összegeket takarnak.
A munkára olyan embereket keresek, akiknek nincs munkája, vagy munka, iskola mellett sok szabadidővel rendelkeznek. A határidős munka miatt előnyben részesítem azokat, akik minél több időt tudnak a munkára fordítani, illetve tudnak azonnal kezdeni.
A munkához szükséges anyagokat munkától függően e-mailben postán vagy futárral juttatom el a dolgozó számára.
Amennyiben a fentiek alapján Ön szeretne a csapatomba dolgozni, 3dolgot kell teljesítenie:
Egy próbamunkát kell teljesítenie (nagyjából 30 perces munka, ezzel ellenőrzöm hogy valóban alkalmas e a munkára. Amennyiben Ön valóban biztosan tudja kezelni a word és excel programokat ez nem jelenthet problémát)
Be kell fizetni 870 Forintot, mely az adminisztrációs költségeimet fedezi, abban az esetben, ha Ön nem felel meg a munkavégzésre, amennyiben megfelel, ez az összeg az első munkabér kifizetésével együtt visszafizetésre kerül.
Ki kell töltenie egy űrlapot saját adatairól, és időbeosztásáról (melyik napokon mennyi munkát tud elvégezni. Ezt tudom rugalmasan kezelni, természetesen, ha Ön egy megjelölt napon mégsem tud munkát végezni, nem baj, de nagyjából tudnom kell mikor számíthatok Önre.)
Bármilyen egyéb felmerülő kérdésére szívesen válaszolok. Amennyiben érdekli a munka jelezze, és küldöm a 3 lépcsős belépési folyamathoz a tudnivalókat.
Biztos, hogy átverés. Az is biztos, hogy a "munka" annyi lesz, hogy szervezz be további palimadarakat - ugyanazzal a módszerrel amivel téged is be akarnak palizni. Tele van a net ilyen sztorik százaival. És azért kérnek "csak" 700 forintot, mert ennyiért kevesen rohangálnak rendőrségre feljelentést tenni, ha elvész a pénz. Márpedig elvész, ez tuti.
Magánszemély pedig nem adhat neked munkát, max azt, hogy ásd fel a kertjét, de nem ezt!
(Amúgy gondolj már bele, most mi a nagy munka egy borítékolásban, amit helyben nem lehet megcsinálni akárhol akárkivel, hanem ki kell adni távmunkába idegeneknek?)
Egyszer én is bepróbálkoztam egy hasonlónál. Ott 900 forint volt a regisztrációs díj...ahogy az illető nevezte. A levélben még kaptam egy tájékoztatót, hogy valójában a vállalt munkáért is fizetnem kell, attól függően, hogy mit akarok csinálni. Ez egy kicsit homályos, de kicsit régen volt, nem nagyon emlékszem már...
Az a lényeg, hogy ha beszerveznek, ugyanilyen borítékokat kell elküldözgetned minél több embernek akiket beszervezel, amire visszaküldik neked a regisztrációs díjat. Már akik beszívják, hogy valós munkát takar...
Hirdetéseket kell feladnod, hogy minél többen jelentkezzenek.
De sok van ilyen. :PPP
Nem akarok beleszólni, nem is akarok, csupán annyit füznék hozzá hogy a zepter is állítolag nagyonjó, desokan mondják hogy egy pocsék valami... peig állítolag nagyon jol lehet keresni vele....
Akkor most mi az igazság????
Teljesen igazad van. Sajnos tényleg szűkülnek a lehetőségeink, az idő viszont telik. Az MLM is egy szakma, amit meg kell tanulni. Nagyon körültekintőnek kell lenni. A "gyors meggazdagodás"-nak nem szabad hinni. Viszont egy régóta működő üzleti lehetőség tényleg bárki számára, akár még munka mellett is biztos jövedelemforrás lehet számunkra. Van olyan lehetőség is, amely nem kíván hálózatépítést, minimális befektetéssel kezdhető. Persze a mai világban relatív, hogy kinek mi a minimális, de abban is igazad van, hogy csak pénz csinál pénzt.
Szerintem az a fontos, hogy az általad feláll ított elvárásokat tudja-e az az üzlet nyujtani,amiben szeretnél réésztvenni.Kívánok mindenkinek sikeres keresgélést.:)
Sziasztok!
Már sok otthoni munkába belevágtam de mind átverés volt. Szerencsére csak olyanokba ahol nem kellett befizetni semmit, de kiderült, hogy a sok szép és jó egy piramis játék volt, és azután lehetett volna pénzt is keresni ha gyűjtesz magad alá sok sok embert. De nekem ez nem jön be, nem fogok átverni másokat és amúgy se működik, mert az emberek már nem hisznek ezekben. Én is félve állok az otthoni munka elé, de bízom benne hogy azért vannak megbízhatóak is ahol nem kell előre és később sem semmit befizetni, nem kell mindenféle hülye számlát nyitni, megadni a számlaszámot, hogy majd arra utalják a pénzt ha rákattintasz pár hülye reklámra vagy megnézel egy viedót stb. És persze amivel azért lehet keresni ha nem is százezreket de legalább a megélhetéshez valót.
Köszi előre is!
Zsu
ááá értem!!
No akkor mesélj róla :D mi hogy megy stb...
átverés nem átverés, olyan pénzt követelnek-e töled ami nem is igaz stb...
Bocs ha kételkedö vagyok, de jobb az ovatosság...
remélem olyan papírt nem íratnak alá az emberrel hogy pl: viszik a házat ha nem sikerül stb stb...