Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)
Jól kezdem. :)
adódóan* :)
Sziasztok!
Sajnos, helyzetemből adüdüan jelenleg képtelen vagyok otthonm elhagyására, ezért is döntöttem az online végezhető munkák mellett. Ellenben ebben a körben sajnos még nem mozgom teljesen otthonosan. Számomra a gépírás/gépelés volna a legmegfelelőpbb munka, de semmi esetre sem hang/video-anyag alapján. Van-, és ha van, hol van lehetőségem ilyen munkát találni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Online marketinges munkát tud valaki ajánlani?
Köszönöm!
Szia Cleo00!
Én jelenleg itthon vagyok GYES-en. Sajnos jelenleg úgy alakulnak a dolgok, hogy nem tudom, hogy mikor tudok visszamenni a rendes munkahelyemre, viszont GYES-ből megélni nem lehet. Nagyon érdekelne az a munkalehetőség, amivel te foglalkozol! Ez melyik oldal? Hol találtad? Esetleg beavatnál? Lehet még felvételt nyerni ilyen munkára? Végzettségem megvan hozzá. Köszönöm előre is! :-)
:))
Én marketingezek egy állásközvetitő oldalon. Ott csinalom a feladatot és ellenorizheto is:)))nekem ez eddig nagyon bevallt.
Férjem informatikus és ott kezdte el a kulfoldi munkakat. Azota kissé kibontakoztak a lehetosegek :)
Ez így van. Amúgy ezek az emberek sem "interneten" dolgoznak, hanem különféle programokat használnak, mi fordítók pl. fordítástámogató szoftvereket.
Így már el is árultam, mivel foglalkozom:)
Szia,
Teljesen egyetértek Veled.
Sajnos en sem talaltam meg olyan lehetoseget, hogy nyelvtudas es szakmai tapasztalat nelkul lehetne jo internetes munkat talalni.
Te mivel foglalkozol?
Hát ha másnak nem is, nekem mindenesetre nagyon tetszik az ötlet, köszönöm szépen!
Van kézügyességem is, és szeretem is csinálni. Sajnos a horgoláshoz nem értek, de ha lesz időm, szivesen kitanulom.
Most ugyan nagyon elfoglalt vagyok (munka, iskola), de biztos vagyok benne, hogy ez az ötlet egyszer még jól fog jönni nekem.
Köszönöm szépen! :)
Sokszor leírtam már itt a hoxán, de akkor ismét: otthon végezhető munka csak annak van, aki olyan szaktudással rendelkezik, ami ezt lehetővé teszi:
-programozó, webfejlesztő
-grafikus
-online marketinges
-szakfordító
Olyan, hogy "internetes munka, nem kell végzettség vagy nyelvtudás" csak a mesében van!!!
Mármint előlegbe az alapanyagok árát kérném.
Nem árt a jó kézügyesség!
Szia!
Az aprod.hu oldalt próbáltad már?
Szia,
Internetes kulfoldi munka marketing teruleten. Kell hozza angol, minimum kozepfok.
Tisztelt Hoxa!
Igen úgy szerettem volna, hogy felrakom a linket de akkor emg azt írja ki, hogy ellenkezik a szabályzattal. Akkor most hogy legyne?
Köszi:Zsu