Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) fórum

Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)

384. fc583faba0 (válaszként erre: 381. - 8c73a5832e)
2009. nov. 16. 17:09

Szia!

Én bedőltem ennek a hülyeségnek, ha akarod elküldöm neked mit írtak válaszul az összeg befizetése után.

szerintem ne menj bele, ha pénzt kérnek előre!!!
aztán Te is ugyanugy feladsz hirdetést, amire jelentkeznek, és Te ugyanugy elkéred a 600 ft-ot. igy lesz pénzed ebből.
2009. nov. 16. 17:06
Kiváncsiságból elküldtem pár emailt ilyen hirdetésekre reagálva. Egyszer 600,majd 700ft-ot kértek, hogy küldjek egy számlaszámra.Természetesen előtte leírják,hogy ez nem átverés,hanem email írása, másolás, ilyesmi. De akkor minek kell előre pénzt küldeni, még ha nem sok is??Már több helyen olvastam,hogy aki így kezdi, hogy pénzt kér, azzal nem érdemes tovább foglalkozni...Van valakinek erről jó tapasztalata is?
380. SF
2009. nov. 16. 14:24
Remánytelen. Csak lehúzás van.
2009. nov. 16. 14:24
Én ezekről csak rosszat hallok:( de sok szerencsét!
2009. nov. 16. 14:21

Sziasztok! Gyeden lévő kismama vagyok, a lányaim 3,5 illetve 1,5 évesek.

Valamilyen "valós" otthoni munkát keresnék. Érdekelne pl. bedolgozás. Gondolom mást is érdekelne, hátha találnánk valamit közössen.

2009. okt. 26. 08:31

Volt egy ismerősöm, állás lehetőség külföldön címszó alatt. Befizetett 20 ezret utánna még küldtek egy csekket fizessen be 40 et. Én utánna néztem a neten, és van egy törvény hogy az ilyen jelleggü munkáért nem kérhet senki előre pénzt.

Mondjuk ha külföldi munkáról van szó,annak a cégnek kell fizetni az infókat akihez az illető megy dolgozni.Sok szélhámos van, és szigorúan tilos befizetni bármit is.Átverés az egész de sajnos nagyon sok naiv ember van.

2009. okt. 26. 08:27
Ezek kamú munkák szerintem...Ezek abból élnek, hogy az emberek 500-tól 1000ft ig küldik a pénzt gondoljatok bele már ha csak 10 en fizetnek egy nap az is milyen jó kis pénz a semmiért...
375. Myrthil
2009. okt. 26. 08:23

Szia!

Én egyszer fizetem be 3-4 éve 500 forintot ilyen munkára. Azóta is várom a borítékokat :S

2009. okt. 26. 08:23
nem éri meg.
2009. okt. 26. 08:22
Szóval ami a címben is van, érdekelne erről a mellékállás-fajtáról minél több információ!
2009. okt. 25. 15:48
régen anyukámnak tök jó volt. neki kabátokat kellett varrni. időnként vittek neki anyagot, meg mentek a kész cuccokért. az jó is volt. de most? :(
371. Roni24
2009. okt. 25. 15:46

Sziasztok!

Nem akarlak elkeseríteni titeket, de ilyen nem létezik!

Én is próbálkoztam vele, annak idején, kész átverés az egész! :( Keresni nem lehet vele, még egy picike pluszt sem!

Ha lenne működő ilyen, mindenki otthon dolgozna!

Milyen jó is lenne... :)

2009. okt. 25. 15:46
hát igen, sajnos azok.....nem is tudom, hol kellene már keresni.....de van itt egy hasonló fórum, ahol ezt rendesen kitárgyalják....
2009. okt. 25. 15:45
neten láttam párat, de utánajártam, hogy mennyire megbízható cégek, aztán kiderült, hogy kamu az egész. :(
2009. okt. 25. 15:45
ez nekem is jó lenne. én már hónapok óta keresek valami itthon végezhető munkát, de semmi.....
2009. okt. 25. 15:40

Sziasztok!

Van egy két és fél hónapos kisfiam, mellette járok főiskolára (természetesen nem minden nap). Tud valaki valami jó, és megbízható otthon végezhető munkát? Jó lenne egy kis plussz kereset.

Segítségeteket előre is köszi.

2009. okt. 22. 13:33

Átverés, átverés, átverés, és ez saját tapasztalat. Ha az ember sehol sem talál otthonról végezhető bedolgozói vagy internetes munkát, akkor hajlamos rá, hogy azt mondja:

Megpróbálom, hátha mégsem vernek át.

Egyszer én is fizettem ilyenért. Jött is szépen egy papírka, rajta vagy 8-10 ajánlat. Kiválasztottam egyet, valami összeszerelés volt, már nem emlékszem pontosan (2 vagy 3 éve volt) és visszaküldtem. Tudjátok mit kaptam? Egy rakás olyan papírt, amit én is kaptam, meg egy egy példányos szerződést, amit ki kellett volna töltenem, és vissza kellett volna küldenem.

Bevágtam ez egész cuccost a kazánba. Nem sokkal később több TV csatorna is foglalkozott ezzel a céggel. Egy nőt, aki reklamált náluk még meg is fenyegettek.

Lehet, hogy van köztük fehér holló, de én még nem találkoztam vele.

Ha figyelmesen olvassátok ezeket a hirdetéseket, akkor rá fogtok jönni, hogy mind ugyan az. Változhat a cég neve, de mind ugyanarról szól.

Néhány hozzászólással lejjebb Hoxa is leírta már, nem szabad bedőlni!

Senki ne fizessen az ilyen ajánlatokért, mert kidobott pénz. :-(((

2009. okt. 22. 08:18

Vissza olvastam ...hát akkor valószínűleg ,az általam olvasott hirdetés is csak egy átverés....:-((

De akkor lenne egy másik kérdésem: Tud valaki olyan otthon végezhető munkát ami nem "átverés"?...:-)))

364. Napsugi60 (válaszként erre: 363. - Napsugi60)
2009. okt. 22. 08:12

Én ezt a bejegyzést egy külön fórumtémában írtam le, de a Moderátor össze vonta és ide tette ebbe a témába..........

Akkor most megpróbálok vissza olvasni, mert biztosan találok választ a kérdésemre.

2009. okt. 22. 07:54

A véleményeteket szeretném kérni. Sokszor olvashatunk ilyen és ehhez hasonló hirdetéseket:

"Otthoni dolgozókat keresünk,borítékolási munkára.Munkaidő kötetlen, kereseti lehetőség 95000 ft/hó Kérje ,ingyenes, részletes tájékoztatásunkat.(cím)

Van már valakinek tapasztalata, az ilyen munkával kapcsolatban?

2009. okt. 21. 12:07

Vigyázzatok, megint új módszerek vannak az átverésre. Az ismerőseim egy teljesen korrektnek tűnő angol nyelvű munkaajánlatot kaptak e-mailben, én gyorsan utánanéztem, és félelmetes, mi jött ki belőle! Ezen a blogon olvasható az eredeti levél szövege és azok tapasztalata, akik válaszoltak rá:

[link]

A bejegyzés címe ugyan még az volt, hogy "Kamu vagy nem kamu?" - de azóta kiderült, hogy átverés, sőt, akár rendőrségi ügy is lehet belőle!!!

361. megryan
2009. okt. 16. 19:37

NE DŐLJ BE!!! OLVASD VÉGIG EZT A BLOGOT:

[link]

360. Ewwing
2009. okt. 16. 19:26
Szeretném ha írna,aki ismeri az Opus Mediator Kft-t,aki otthoni munkát ajánl.Vajon mennyire megbízható??
359. hte23
2009. okt. 10. 18:48
Én is keresem a lehetőséget, de nem megyek belo olyan dologba, ahol már az elejént pénzt kérnek. Még ha csak "minimálisat" is. De nem adom fel a reményt, hátha van valaki aki, normális távmunkát igér.
358. Hoxa
2009. okt. 8. 09:43

Értsétek már meg, hogy amiért párszáz forintot elkérnek, az nagy eséllyel mind átverés! Azért ennyi, mert így

1. befizeted, mert úgy gondolod nem veszthetsz sokat.

2. 700 forint bebukása után nem mész a rendőrségre.

Ne legyetek már ilyen hiszékenyek!

Aki pénzt kér tájékoztatásért, munkáért, kezdőcsomagért, az valószínűleg kamu.

A munkáért általában fizetnek, nem még a munkavállalótól kérnek pénzt, hogy megkaphassa az állást. Komolyan minden alkalommal eldobom az agyam, hogy még van ember, aki feltételezi, hogy ezektől tényleg remélhet valami munkát.

2009. okt. 8. 09:26

bocsánat a technika öröge...

...ez is ugyanaz az átverős dolog szerintetek, vagy "normális" ajánlat?

2009. okt. 8. 09:08

Sziasztok! én erre a hirdetésre jelentkeztem: xxxxxxxxx és b 1 nap múlva kaptam e-mailben az alábbi tájékoztatást: - tájékoztatók és riportok másolása

- fizetés teljesítménytől függően napi 5000 Ft is lehet,

- rendszerbe lépési díj: 700 Ft

Ez is ugyanaz az átverős dolog sz

2009. okt. 5. 13:19
Mik a tapasztalataitok az internetes vagy más, otthonról, számítógép előtt végezhető munkákkal kapcsolatban? Megéri ilyenekbe belevágni? Vagy mind átverés? Van olyan, ami már bevált nektek? Ha igen mi? (Mert én is bele szeretnék...)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook