Valóban van olyan férfi, aki ülve pisil? (beszélgetés)
"Megmondom a frankót," = megmondom az igazat
Mi csukott wc ajtónál szoktunk ilyesmit... szóval a párom se tudja, hogy én hogy pisilek... hehe, lehet, hogy azt hiszi, állva. :DDD
nagyon franko volt:)
de ha en meglatnam a pasimat ulve pisilni, azert odaboknek neki, hogy mi a pitsat csinalsz, nem kell fel azonnal a wcdeszkarol:):)
hat meg nem volt....:D:D
de most komolyan, ferfi letedre ulve pisilsz?? aaaaaaaaa na jo , ha vegulis nem talalsz bele...., remeljuk az agyban ugyesebb vagy:DD
Ezt szabadalmaztasd, az ülve pisilés hosszú távon megfosztja a férfiakat a férfiasságuktól... :DDD ... mivel gondolom, ha veszítenek belőle, akkor bármi lehet, előbb vagy utóbb. :DDD
Végülis tán én is attól vagyok nő, hogy nem állva pisilek.... :)))
Beletalál...Volt már neked reggel erekciód?
Mert én akkor mindent eltalálok, csak fajanszot nem:)
szerintem ha megkerjuk (kenyszeritjuk) a ferfiakat, hogy ulve pisiljenek, akkor veszithetnek a ferfiassagukbol..
mellesleg nekem se esne jol, ha a parom azt mondana, na kisszivem ezentul te meg allva pisilsz es punktum...
bar az en parom total beletalal a wc-be es ez szerintem nem is olyan nehez
aztan ugye van hipos spray cucc is a furdoszobaban
Fogalmam nincs végülis hogyan pisil a fiam, de ma megkérdezem... szerintem ülve, mert nincs összevissza folyatva minden (hm... vagy letörli/feltörli), deeeeeeeeeee a kislányom, amikor lelépett tőlünk, ez volt az egyik főőőő és velős oka, hogy én azt mertem mondani az öccsének, hogy próbáljon ülve pisilni, hátha, akkor higiénikusabb marad a wc... (neeem, nem szegeztem és nem ragasztottam oda, csupán megkértem, hogy próbálja ki).
Azért megkérdezem ma a gyerkőcököt, hogy volt-e valós oka/értelme legalább ezügyben a Leány távozásának. :))))
De nem is kell a hugyos falat sikálni utána:)
Mondjuk egy nyilvános hely árnyékszéke nekem sem vonzó pihenőhely - szerintem úgy hemzsegnek a mikroorganizmusok a "deszkán",mint a Pentagon biológiai fegyver-amúgy nem létező! - kutatóbázisán.
ez nagy hülyeség.
Nem attól férfi a férfi! Vagy te a szétfröcskölést a férfiasság bizonyítékának tartod?
Dícséretes a hozzáállásod! :-)
Én semmit nem utálok jobban mint amikor a szülinapi vagy a karácsonyi buli után állhatok neki a wc-t takarítani mert tele van minden fröcsögve pisivel... Nem tudom hogy lehetnek ilyen igénytelen emberek, főleg ahol két pici gyerek van...
Egyébként más idegen helyen én is állva vagyis guggolva pisilek.
További ajánlott fórumok:
- A férfiak pisilhetnek ülve? Nem ciki nekik?
- Milyenek a tapasztalaitok a Kos, illetve a Skorpió csillagjegyű férfiakkal? Valóban "nehéz esetek"?
- A férfiakat valóban izgatja a szeretkezés közbeni sivalkodás, vagy csak a nők egy része hiszi ezt?;)
- Valóban csak biztonságérzet kell egy nőnek a férfi mellett?
- Lehet, hogy hülye vagyok, de a mai férfiakon sem lehet kiigazodni... mégis miből lehet észrevenni, hogy valóban tetszel neki, vagy több az?
- Az ilyen férfi valóban szerelmes lehet?