Valóban van olyan férfi, aki ülve pisil? (beszélgetés)
Papám, azt kell nézni, aki mondja-adott esetben írja!
Nem tudom mi a bajod velem, de speciel nem is érdekel!
Javasolni szeretném, hogy vegyél vissza az arcodból s talán könnyebb lesz életed.
Megfogadod, megfogadod, ha nem, legyen a Te bajod.
Innentől kezdve mellőzzél "magasröptű" gondolataiddal, és kérlek: szakadj le rólam.
ui: gyere le a cuccról vagy az alkoholról, mert rossz hatással van rád.
Kicsit nézd meg még jobban azt a hozzászólást!
Ha megnézed a hozzászólása utáni jeleket láthatod mennyire gondolta komolyan. :-)))
Szerintem neked egyébként nem vele van bajod, hanem a világgal.
Csak ő volt az első akibe belebotlottál és így rajta vezeted le a feszültséged.
Inkább feküdj le és ne égesd magad tovább. Majd holnap ha józanon elolvasod a hozzászólásaidat te is látni fogod mekkora ökörséget csináltál.
Vegyél vissza kicsit, mert itt könnyen kívül találhatod magad.
nálad már élet nincs remény ..ilyen együttérzés mellett ..nézd 152 hozzászolást !!!!! R.I.P. !
hát olvasd már el mit irtam előtte is !!!!!!
130 - felfel ..amiket megállapított !!! ..még én viselkedjek ! így a katonaság már szóbajött ..másokat séteget ilyen kijelentéssel !
Nem kicsi a baj nálad úgy látom :-)))))))
Te nem vagy normális,így beszélni bárkiről akit nem is ismersz.
Egy ember úgy pisil ahogy akar! Ráadásul legalább nem slinyálja körbe a wc-t!!!!
nah tisztelt nagyhatalmú zeúsz úr ! az , hogy az aberrált : természetellenes , nemi ösztön !!! JA KI VAGY ! ja DULIKA = ALIAS morgó !! ha valaki ne adja az ISten leülne mindjárt nem normális ember ..lehet ő 6 diplomás tanár is !! viszont ő leült akkor egy nem normális ember !!
Meddig tekerjek vissza? Mond a hozzászólás számát!
Nem tudom, na meg azt sem, hogy miért lettem "megtalálva"....:)
egy kis visszatekerés és már érthető a dolog !
Hogy jön az ülve vagy állva pisiléshez a katonaság?
Csak én nem látok összefüggést a két dolog között? :-))))
Hajítsd sutba hatalmas egódat és talán visszamegy az asszonykád!
manapság egy ,..két 46 ..48 kg kölöknek elmenne egy kis honvédelem ..akik tudnak ájúldozni a pályaudvarokon ..hajnalonta ..péntek ..szombat ..ja és még nagy legények
én tudom mire gondolok ..de te ki tudja merre repülsz a gondolataiddal katonaság terén !!
örültél volna csak a sarkának is ... !! nem tudod mit firkálsz
Magyar katonaságra célzol??:))))
Majd ha kijózanodsz megbeszélitek. Most feküdj le, mert azzal, ha elkezdesz fröcsögni az intelligenciád nem fog olyan magas lenni, mint amekkora te vagy.
Kemény vagy, mint Tarzan sarka....
egy baj van ..ilyen prímítív katonaságot megnemjárt ..egyénekkel ..van az ország tele ..ha meg női vélemény akkor meg szőke ..visszafordíthatatlan !!agysorvadás !!!!!!!!
Állj le a szintetikussal, talán még nem késő!
ki törődik , ki vagy te .... aberrált a pedofil !! a gyengébbeknek ..bár ilyennek !!!!!!!!!
Sok aberrált pasi olyan csíra, össze se tudja hugyozni a slozit, leül, ezmilyenmá'.
szevatok..! TE IQ-LAN A NÉGYZETEN !!!!!!! én nem hasonló helyzetben vagyok ! csak tudom milyen lehet ! ha lennél 2.00 m ..vagy jobb lenne 2.20m lennél és kipöttyöznéd a wc falát te fa.. akkor lemosatnám veled hatszor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon elfoglalt, ezért inkább leül :)))
Ez lenne minden férfi legnagyobb problémája...
További ajánlott fórumok: