Való Világ 7 (beszélgetés)
Én sem értem, hogy miben hazudott Edina.
Esetleg abban, ahogy eljátszotta, hogy annyira megviselte őt a tatája halála... :S
Te is nyugodjá' le :) ha szidni akarja, szidja. Én se értem, annak ellenére sem, hogy már nem kedvelem Zsut. Te ezt teszed szintén, csak mással. Én is, akár.
Amúgy sztem ha Edinát viszi, és sztem őt viszi..most tényleg szoros párbaj lesz. Jelen pillanatban nem tudnám megmondani ki megy vissza és ki nem. Legalább ugyanannyian utálják Zsut, mint Edinát. Természetesen én Edinának fogok szurkolni :) mondjuk amúgy Maci jelén meglepődtem. :)
Legyen igazad. :)
De hogy Edinkát is megszóljam, nagyon hamar túllépett a gyászon... :S
Most Zsuzsa fog kiesni, attól függetlenül kit hív ki...:)
Ez így van kitalálva.:)
Szidom is, mert megérdemli! :P
Most is ott volt az a fölényes mosoly az arcán, amikor ő lett a kiválasztott, pff... :S
De te védjed csak ezt a skorpiót, ha jólesik. :)
Edinából szájából úgy folyik a hazugság, rosszindulat mint a diarrhae!
Azt sem tudja mit jelent, hogy "skizofrénia"!
Gyáva görény Laci!!!
Hajrá Zsu,remélem,Edinát viszi!
De ha Danit,az is jó lesz!
Undorító vagy Zsu! Még hogy te nem foglalkozol a múlttal, csak előre nézel. Bezzeg a múltban milyen jó volt annak a sok pasinak a pénze, amiből jól éltél mindig, ugye?! :S
Úgyhogy nemcsak gonosz, törtető és rosszindulatú vagy, hanem hálátlan is! :S
Ja vagy úgy... :)
Fogd vissza azt a tabletet, mert különben elszabadul minden nálad... :)
Ez is jó kérdés. :)
De remélem nem fogjuk azt már meglátni, mert kiesik minél hamarabb... :S
Na igen, erről nem is beszélve...
Tipikus önző, egoista hozzáállás az ilyen. :S
Nem értem Dórit sem, hogy miért akar Zsuhoz csapódni, egyre ellenszenvesebb már ő is.
Ez az, sírjál csak te kígyó, megérdemled ezt a sok rosszat, amit a többiektől kaptál! :S
Ahogy Dani kicsit közelített egy kicsit Zsu felé, az rögtön azt hitte, hogy újra manipulálni tudja majd őt. És még volt képe azt is mondani, hogy bebizonyítja, hogy jogtalanul bántották őt, pff... :S
Jó vastag bőr van a képén ennek a nőnek... :S