Való Világ 7 (beszélgetés)
Na már megint elszabadult a géped?! :)
Kösd pórázra. :P
Infokat bárki szerezhet, akit érdekelnek a dolgok. Tudjuk, ki honnan jött és azt is, kiktől lehet a villalakókról egy kis tájékoztatást kapni. Mellesleg egy online újság megbízásából teszem. Csodák nincsenek.
Sokkal ismertebb emberekről is tudni mindent.
Merem remélni, nem azért irtad, mert kételkedsz, abban amit írtam.
Érdekel, hogy a fórumozóknak mi a véleménye. Ritkán irok ide, de úgy gondolom, olykor nem árt az elfogult véleményeket helyretenni.
De ahogy látom ezen a topikon belül is kialakult már egy bizonyos hierarchia.
Én sem gondolom, hogy többet hazudna, mint bármelyikük, csak azért írtam le ilyen hülyegyerekesen aprólékosan, mert az erős túlzás, hogy nem hazudik. Nem rosszabb ebben a tekintetben, mint bármelyik társa, akik viszont nem adják elő, hogy milyen őszinte és tisztaszívű emberek.
Engem csak az eszelős gyűlölködése zavar és most már gonosznak látom, mert nem tud leállni.
Jól van na, inkább csak ironizáltam, persze, hogy nem fog Zsuról ilyen infokat szállítani nekünk.
Hát nem tudom, én Zsuval ellentétben igenis foglalkozom a múlttal, így a kinti előéletet is fontosnak tartom...
Nekem a tejtől meg a majonéztől voltak párszor olyan görcseim, hogy ajjaj... :(
Vigyázok is nagyon a fogyasztásukkal azóta... :S
Arról is szerezhetnél infot, hogy Zsu hány kiskunsági pasinak hány millió ft-ját szerezte meg magának, és hogy miket vetetett meg velük... :P
Illetve, hogy kikkel feküdt le, hogy előbbre juthasson bármiben is, pl. a hírolvasói munkakör érdekében... :)
Az elsőt nem láttam, de elég meredek.
A másodikban nem látok semmi olyat, amit más sem csinál(na) meg.
A harmadikra emlékszem, hülyeség volt tőle.
A négyes vicces. Az ötösre nem emlékszem, de ezek a dolgok nyilván sokban függnek attól, épp kinek a befolyása alatt áll. Ha épp úgy véli, Laci hazudik, akkor Zsuzsának puncsol, ha fordítva, akkor emez a szent. A Laci témát tényleg nem engedte el. A hetesre nem emlékszem, de genyóság, ha igaz. Összességében vannak dolgai, de nem érzem úgy, hogy többet hazudna, csapongana, véleményt változtatna, mint bárki más a villában. És továbbra is tartom, hogy jogosan haragszik Zsuzsára, csak épp a módszereit nem jól válogatja meg.
Nekem is ez jutott eszembe, hogy Maci provokálta az epegörcsöt! (akinek volt már többször, az tudja, hogy milyen étel elfogyasztása okozza - szándékosan olyant evett és meg lett az eredménye). Talán nem úgy játszotta meg, mert az orvos előtt lebukott volna - a diagnosztika nem hazudik.
Szemét dolog volt az biztos! - de nem nagyon lehet rábizonyítani!
Amit már leirtam, számomra beigazolódott. Edina egyik földijétől kaptam egy levelet, amelyben névvel, címmel közölte, hogy Edina nagypapája igaz, hogy meghalt, de nem most, már régebben. Világos, érezte a vesztét, igy akarta megsajnáltatni magát, hogy ne kelljen párbajozni. Igy sem kell, mert Zsuzsa nem őt viszi ki, hanem Macit, aki ravaszul a kegyeibe férkőzött, ennek ellenére Zsu-ra tette a jelet.
Kivihás előtt megjátszott egy rosszullétet, ami könnyen ment neki, akár az alvajárás, lám milyen hamar meggyógyult.
Zsu már azért sem fogja kihívni Edinát, mert látni akarja a pofáját, amikor visszamegy újra a villába. Edina jelenleg a nagy pofája ellenére a villa leggyengébb láncszeme. Már mindenki kiismeri ezt az álszékely,gusztustalan, gyülölködő nőt, akiről jól mondta a földije : genetikai hulladék.
Edina hazugságai a teljesség igénye nélkül:
1. Írt magának egy névtelen levelet, amiben sározta Lacit és Zsut (nyíltan akkor még nem merte felvállalni a véleményét), majd azt mondta, sokkot kapott, fel kellett dolgoznia a levél tartalmát.
2. Magára akarta tetetni a jeleket azért, hogy Lacit vigye ki. Majd Daninak titokban elárulta, hogy becsapta a többieket, Zsut vinné.
3. Visszakozott, mégsem akarta magára tetetni a jeleket és arra kérte Danit, hazudják azt, hogy Dani beszélte le a tervéről.
4. Hetekig oltogatta Danit Zsu ellen, mondván, hogy ő nem tud bízni Zsuban, majd amikor Zsu rárepült Lacira, azzal ment neki, hogy mindig bízott benne és eljátszotta a bizalmát.
5. A mosókonyhában, amikor Zsuzsa beszélt neki arról, hogy tapizta a Laci, azt mondta neki, hogy őt nem teszi felelőssé a történtekért, csak Lacit és kérte Zsut, hogy olvasson be helyette is Lacinak. Ehhez képest fél nap múlva már Laci nem tehetett semmiről, csak Zsu.
6. Zsunak azt mondta, elengedte a Laci témát, utána meg tudjuk hogyan viselkedett.
7. Ádámnak azt mondta, hívja ki Robint, őt erősíti, Robinnak ezt fordítva adta elő, sőt azt tanácsolta neki, hogy rá rakja a jelét, hogy ezzel Ádám dolgát megnehezítsék.
Tudnék még írni, de a többi nem lenne túl elegáns.:)
Nem hiszem, hogy magyarázkodnom kellene! Mindenki azt hall meg, azt lát, amit akar! Edina a feketéről bebizonyítja, hogy fehér - és ezt el is hiszik neki. Még az okos Dani is - bár őt egy ici-picit megértem.
A villa olyan, mint egy óvoda kiscsoportja! - mond valamit a legerősebb, a többi meg követi! -és aki nem azt kirekesztik!