Való Világ 7 (beszélgetés)
Hihetetlen ez a kígyó. Mi az, hogy "levetetetem Laciról a lila kendőt"?!
Hát kinek képzeli magát ez a nő?!
Aztán koppant, hogy Dani mégsincs benne a dologban, de persze rögtön a bosszún kezdett el gondolkodni...
Hát Levente, "büszke" lehetsz anyádra... :S
Ha az objektivitás és az empátia itt szitokszó, győzködés, akkor valóban meg akarlak győzni. Ha reagálok valamit az írásodra, amiben kifejtem a véleményem, az győzködés, ha Te írod le a gondolataidat (többzör is, hogy mártír így, mártír úgy), az csak véleménnyílvánítás. Kettős mérce.
Én látom Zsun, hogy a győzelemért képes átgázolni bárkin (mint az összes többi lakó) és azt is, hogy rárepült Lacira, csak azt nem látom, hogy mit kellene még tennie azért, hogy tovább lépjen Edina és Dani. Jól teszi, hogy már leszarja őket.
Zárásképpen Dani és Edina adatlapjáról (nem azért, mert ők a legunszimpatikusabbak, hanem azért, mert ők rágják Zsuról már hetek óta a húst a hazugsága miatt):
DANI ADATLAPJA: Legőrültebb dolog, amit valaha tettél?
Rányomultam egy olyan csajra, aki a legjobb barátomnak tetszett.
Edina adatlapja:
Mi az, amit biztosan megtennél a fődíjért?
A szexen kívül bármit megtennék.
Előfordulhat olyan helyzet, ami miatt feladnád a játékot?
Igen, ha a szeretteimmel történne valami…
Figyelj, hiába győzködsz, én nem látom már Zsuban a jót. Eleinte igen, és még mindig tartom azt, hogy az elején jogtalan volt a lakók gyűlölete iránta. Nem is értettem és értem a mai napig. Igen, most már én sem kedvelem, a magam véleménye miatt, mint ahogy te Edinával vagy így gondolom. Ahogy te úgy én is meg tudom cáfolni az összes Zsura vonatkozó pozitívnak vélt meglátásokat.
Fanni meg a szex segítségével vezeti le a fészkót meg talán az indulattól túlfűtött mocskos szájával. Őt a többség mégis elítéli. Sztem amúgy jogosan de biztos van ugye aki őt remek játékosnak és karakternek lát.
Te színpadiasnak láttad Edinát, én nem. Hogy teljesen kifordult önmagából az teljesen igaz. Ha most nem is megy párbajozni, a következő alkalommal már nem ússza meg és ki is fog esni az biztos.
Miért ne profitálna belőle? Ha nem akarna, akkor nem úgy jött volna ki a nyugiból, hogy "ezt is kibírom" (ezzel azt a látszatot keltve, hogy földhöz vágta a papa halála), hanem azt mondta volna pl., hogy meghalt a nagyapám, akivel nem volt jó a kapcsolatom. Sajnálom, hogy nem tudtuk rendezni azt. Vagy valami hasonló. De minek ez a színpadiasság?
Persze, hogy Zsuzsa (is) tehet arról, hogy kritikával illetik/illetjük. Addig tehet róla, amíg ezek a kritikák alá vannak tényekkel támasztva és nem azt írjuk róla pl., hogy "A ciciért szopást is vállalok mellett ehhez ért a legjobban." (Tőled idéztem), vagy azt, hogy köcsög, mert hasonlít az exlakótársamra, vagy egy kihűlt házaság szétbarmolásához hasonlítjuk a Lacival való kavarását, esetleg gonoszságot vélünk felfedezni a szemállásából. Ez utóbbiak a véleményt formálók személyiségéből adódóak és az objektivitással köszönőviszonyban sincsenek.
Zsu jól bebaszarintott, igen. Végre levezette valahogy a feszülstégét ő is és nem csak a többiek itták magukat hulla részegre.
Profitálna? Ez is kb olyan légből kapott hülyeség, mint ahogy én állítom, hogy Zsu mártírkodik.
Annyira erős volt, hogy utána mégis sírt. Nem hiszem, hogy profitálás volt a célja azzal a bizonyos mondattal. Hogy én hogy és miként viselkednék, az erős kérdőjel :) mivel nem a villában vagyok, hanem itthon :) ami Zsuval az egyetlen közös pont bennünk az a gyerekeink által érzett szeretet. Mert az egyetlen ami őszinte benne az a szeretet a fia iránt. Mondjuk így belegondolva azért azt tudom hogy nem viselkednék, mint mondjuk anya. Az én hibám de nem bírom az alkoholt. Sem fogyasztani nem szeretem, a szagát is utálom. És sztem a leggusztustalanabb látvány a világon ha egy nő részeg. Mondom ezt úgy, hogy igen..1x voltam én is nagyon részeg, és tuti nem voltam szép látvány. :) ettől függetlenül nekem visszatetsző a full részeg Zsu. Nem mondom, hogy csak mert gyereke van akkor már ne is bulizzon a villában és vizen éljen de mértékletesebb lehetne. De ugye ez az én véleményem. :) hogy Zsut csesztetve van, arról meg tehet. Így vagy úgy de tehet és van annyira manipulatív kígyó hogy a rá csöpögött kakit más arcába kenje.
"És van még sok dolog, amire kikerekedett a szemem. Pl. arra, hogy mosatta magát meztelenül öt-hat ember előtt a fürdőszobában, hogy dörgöltette Fannival a pöckét szemrebbenés nélkül, még élvezte is. Az mire volt jó?"
Feladat volt, amit végre elpoénkodott (nem csak ő, hanem Fanni is). Pont Neked volt gondod azzal, hogy sótlan, nem vicces. Ebben a szituban vicces volt és az nem az ő számlájára írható, hogy benyomultak a fiúk és kocsányon lógott a szemük.:)
Nincs azzal semmi gond, hogy nem volt jóban a papával. Azzal viszont van, hogy a halálából "profitálna". Ez a duma, hogy "nem baj, erős vagyok, ezt is túlélem!" kicsit visszás azok után, hogy mint kiderült, beköltözése előtt el sem búcsúzott a papától és mint mondta, utálta. Ettől függetlenül lehet, hogy a fájdalmában (?) az is benne van, hogy nem tud az anyukája mellett lenni és hogy nem rendezte a kapcsolatát a papával a halála előtt. Nem tudni.
Az meg, hogy Zsu mártírkodik... megint csak olyan légből kpott hüleség, amíg nem tudsz rá konkrét példát mondani. Miért is? Mert kongatott, bűntetést kért a szerkesztőktől? Ez sajna az RTL klub hibája, mert hatalmat ugyan adtak a kezébe, de eszközöket nem. Magára maradt az álhatalmával.
Biztos vagyok benne, hogy Te sokkal tökösebben viselkednél a helyében és még véletlenül sem éreznéd magad szarul azok után, hogy ennyit basztatnak a végletekig egy olyan sztoriért, amiért már bocsánatot kértél és aminek kialakulásáért nem csak Te voltál felelős. Mert Te nem vagy mártír.:)
Na igen, azok is valószínűleg. :S
Robinon azért csodálkozom, hogy neki bejön ez a nő...
Oké. :)
Akkor lehet az alkoholtól válik ennyire "zombivá" a Dóri? :S
Nekem Dóri eleinte szimpatikus volt, de már nagyon nem az. Egyikőtök írta nemrég, hogy lehet, hogy drogot is kapnak a villallakók. Hát nem tudom, ha Dórira nézek, akkor akár el is tudom képzelni, olyan képeket vág néha, meg eléggé be van lassulva sokszor.
Meg ez a csicskag**izései is kiábrándítóak, nem beszélve a köpködéseiről... :S
Nahát a csámcsogásáról már nem is beszélve... :S
Mert nincs is benne logika. Te fitymálod báránykát a Zsu utálata miatt, holott te ugyanazt csinálod csak Edinával. Az ember nem mindig jön ki a jól a rokonával. Bár gondolom te a családfa összes ágával tökéletes kapcsolatot ápolsz. Azért az idősekkel nem olyan egyszerű. Mindig mindent tudnak, stb..a fiatalok pedig makacsok, öntörvényűek néha még tiszteletlenek is. Mindenhez két ember kell. Plusz egy mondat miatt máris jössz a gyűlölet hurrikánoddal, holott mi nem tudhatjuk mi volt a háttérben. De amúgy ha én vagy akárki más Zsu egy megjegyzésére kreálnánk egy ilyen hasonlóan szép tézist, mint amilyent te kreáltál a székelységről és Edináról akkor biztos nem hagynád szó nélkül :)
Ez a dzsungel hét Zsu hete volt. Remekül bemutatta, hogy igazából jól játszik. Megint elérte, hogy ő legyen a központ, a mártír szerepét már tökéletesen hozza. Ehhez azonban Dani és Edina kettőse kellett. Nem is értem, hogy ez mire volt jó nekik. És mint mondtam, Fanni nagyon jól látja Zsut. És az tuti, hogy hamarosan Dóri is koppanni fog.
A volt lakótársamat csak azért kevertem bele, mert ők ketten kísértetiesen hasonló felfogásúak. És szerettem volna, hogy megértsétek, hogy miért vagyok ennyire Zsu ellenes, mivel nekem sajnos van hozzá viszonyítási alapom. :S
Igen az a Bencés mondatom nem sikerült jól, nem jól fogalmaztam meg, ebben igazad van.
A lényege, hogy szerintem Lilunak bejön Bence mint férfi, de neki nem jön be Lilu, mint nő.
Persze ez csak feltevés, egyáltalán nem biztos, hogy így is van valójában.
Azt pedig, hogy Zsu kint ilyen meg olyan biztos forrásból tudjuk, hiszen a saját testvére mondta el róla, hogy mindig is az idősebb, pénzes pasikra hajtott, és sokszor szex nélkül is elérte, hogy pénzeljék őt a pasik... :S
Innentől kezdve ez a nő hogy lehet hiteles személyiség a villában /meg azon kívül is/?!
Egyébként nem hiszem, hogy Zsu túlzottan szégyellné magát a fia előtt a tetteivel, hiszen valószínűleg otthon is így viselkedik...
Jól megfogalmaztad viszont Zsu jellemét: egy unalmas, semmitmondó nő. :S
"Mond meg a mamának, hogy ne haragudjon, hogy utáltam őket" - mondja Edinka a nyugiszobában!
...hát székely az ilyen?
Amúgy mi ez a hír, hogy állítólag kizárták Dennist a játékból, amiért megcibálta Fannit?!
Vagy csak kamu lenne?
Tudtok valami bővebbet erről a dologról?
Igen, mert az is tisztára ilyen volt, mint Zsu. :S
Hiába próbáltam jó útra téríteni, az se volt képes megváltozni... :S
Szóval én /sajnos/ nagyon is ismerem ezt a típust, egyáltalán nem kell nekem bemutatni... :S
Hát nézd Reni egyáltalán nem hülye, rögtön látta rajta, hogy milyen nő.
Jó igaz az elején még inkább csak az zavarta őket, hogy mit keres itt egy "műsorvezető", meg hogy kinthagyta a gyerekét a játék miatt, de aztán hamar rájöttek a többi turpisságára is.
És igen, ez a spekulálás is kissé fura volt tőle, miután kiderült, hogy meghalt Edina tatája... :S
Amúgy az én volt lakótársam is ezt csinálta, csak ült egy helyben, és gondolkodott, hogy hogyan legyen tovább, hová menjen lakni tőlem, ezzel /is/ idegesített. :S
Legszívesebben összehoznám kint őket, tuti jó barátnők lennének, a két számító kígyó... :S