Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)
Ráadásul Zsófi mindig azt mondta,hogy nyertEM,nem azt,hogy nyertÜNK.
Nézte valaki a BeleValót?
Beszélt benne Iza anyukája is meg Krisztián anyukája és bátyja. Nekem nagyon úgy tűnt, mintha Iza anyja sem hinné el, hogy a lánya szerelmes, meg Krisztián családja se nagyon szeretné, ha újra összejönnének. Nem lesz ebből Nánási látogatás. :)
Én úgy értelmezem a helyzetet, hogy Au-nak nem az a baja, hogy Zsófihoz mentek, csak szerette volna, ha Zsófi legalább egyszer azt mondta volna, hogy jó akkor menjünk hozzád. Meg amikor visszajöttek, ne csak az legyen, hogy nekem milyen jó, hogy én láttam a családom, hanem említést tehetett volna arról is, hogy azért sajnálja Au-t, hogy ő nem láthatta az apját. Ja meg nem mellesleg meg is köszönhette volna, attól függetlenül, hogy pénzfeldobással döntöttek. Az is Au ötlete volt, különben nem tudom hogy jutottak volna döntésre. És ebben szerintem igaza van Au-nak, csak nem tudja magát normálisan kifejezni.
te biztos,mert "pontosan jól tudod",és elhiszed ennek a nőnek,hogy valóban mondta!Már bent sem hisz neki senki.
Te is bent élsz a villában, hogy ilyen pontosan jól tudod, hogy mit mondott Krisztián és mit nem?
45 összevágott percet látsz a 24 órából.
Most meg már minek nyíljon meg?Úgy is kiesik.
Mindig a 74 éves apjával jön! Miért hagyta otthon akkor magára?
Teo azért van csendben, mert fél megnyílni. Ha megnyílna, ő se lenne más.
Teo a legnormálisabb,az egész társaságban.Legalább csendben van.
Megint kezdődik póktólfo.sós Aurélió melodrámája. Ő adta oda Zsófinak az ajándékot és még ő vinnyog. Jáj de utálom csak ne ő nyerjen.
Biztos azt hiszi,ő ettől szebb lesz,jobb lesz:))
Senki nem kérdezte,senki nem akarta meghallgatni ezt a beteges szófosást!
Mennyit tud beszélni! - se vessző, se pont, mondja, mondja, mint akit felhúztak....
Krisztián azért nem bocsájt meg, mert fél, hogy a családja nem nézné jó szemmel, nem azért, mert haragot őriz a szívében a történtek miatt, pedig azt kellene, hogy érezzen, ezért ilyen mű az egész melodráma. Szeretlek, hiányzol, de nem bocsájtok meg, mert mit gondol anyám, apám... kint már rég kibékültek volna.
Emígy amit Viki mondott, az megint nagyon ott volt.
Most is kiderült,milyen aljas ez a Viki!Soha nem mondott neki Krisztián ilyeneket,mint amivel oltotta Izát.Remélem,többszörösen meglakol!!
Kaphatnának valami feladatot,mert nagyon unom már ezt a vergődést.Tudom, ne nézzem:)
Viszont akkor Iza kapott is volna,hogy mentő viszi el!
Ha nem kamerák előtt és ilyen nagy tét mellett zajlana az egész, K. már réges régen megbocsájtott volna, Iza viszont egy percig nem könyörgött volna a bocsánatáért.:D
Az 500 pasi erős csúsztatás volt de abban biztos vagyok,h Sárlika több falloszt fogott életében mint kilincset.
Mikor mi megismerkedtünk a párommal, 200km volt közöttünk. De megoldottuk, mert szerettük egymást. És persze ahogy egy vicces barátnőm megjegyezte "egy alomból" származunk. Iza és K két külön világ. Amint kijönnek még inkább ki fog jönni ez a különbség idővel pedig szépen el is felejtik egymást.
Nem tudom, de biztos nehéz lehet.
Elgondolkodtatok már azon, hogy a mostani gárdából melyik szereplőhöz hasonlítanátok a legjobban, ha ilyen körülmények között kellene élnetek? Persze szigorúan az alapján, amit látunk belőlük és megpróbálva mellőzni, amit még hozzá gondolunk a személyiségükről.
Sarlott oldala milyen néven van??
jaj ezt én is olvastam, de nevetséges! Milyen Joker? hangját nem lehetett hallani...
Szerintem Viki játsza meg magát..
Én azért kinézem belőle. Mindegy. Inkább a jokerre kaptam fel a fejem. Mi az, hogy joker jelen esetben? Azért fura, hogy hangoztatja, hogy végig önmagát adta, holott amikor bement, egy egészen más Sárlott volt, mint mikor kijött. Akkor valamelyik nem volt őszinte. S ha akkor a nézőkkel szemrebbenés nélkül elhitette ezt az 500 pasi dolgot (még ha felsőbb parancsra is történt), akkor simán lehet kamu a Simon ügy is. Meg ha vannak még jokerek, akkor kik azok, talán Krisz-Iza szerelmi szál is parancsra megy? Vagy mások is vannak, akik totál megjátsszák magukat?
Azt már a villában is mondta Sarlott, hogy nem igaz az 500 pasi! - ezt kellett mondania, hogy bemehessen!
Én egyiknek sem adnám a fődíjat.
További ajánlott fórumok: