Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)
Én a Zsófis megjegyzésedre reagáltam, nem az Izásra:)
Vannak különben Iza-fanok, nem is kevesen.
Sokkal nevetségesebb lett volna Viki, ha megpróbálja komolyan venni a nőies játékokat.
Bár az is kérdés, mit nevezünk nőiesnek a villában. K.rvásan vonaglani egy szál p.ciban... hmmm... Nyilván ez a vonal távol áll tőle, egyrészt azért, mert degradáló, másrészt meg azért, mert tudja magáról, hogy kövér és csúnya, ezért megtanulta már kezelni az ilyen helyzeteket kint. Gondolom, nem ez volt az első ilyen szituációja. Számomra szórakoztató volt, mert legalább kezdett magával valamit, ellentétben Zsófival, aki bár szép és vékony, hozzá képest hatalmas, formás dudákkal, mégsem tudta ezt kihasználni, csak állt és vigyorgott legtöbbször, viszont el nem viccelte, ezért esetlen volt, és cseppet sem szexi. Számomra azt is gáz, ha valakinek megvannak az adottságai, de nem tud velük mit kezdeni.
Az emberek hajlamosak bedölni a jelzőknek.
Mint ahogy a hajdunánási bunkó fattyút is elkönyvelték őszintének.
Nos, Iza őszintén mondta neki, hogy dögöljön meg a szűleivel együtt. Őszintén elátkozta az egész familiáját.
Az őszinte barom ezek után enyeleg ezzel a tényleg rohadt lelkű lánnyal. Hol az önérzete ?
Bárki lesz a győztes, érdemtlen rá.
A legnehezebb dolga a villa lakók közül kétségtelenül Vikinek volt ( akit nem csipek ) mert nőiseségével nem tudott mit kezdeni, rossz érzés lehetett, hogy a legkisebb bókot sem kapta meg. Amikor nőiesnek kellett volna lenni, inkább elviccelte a dolgot. A szép lányok is idővel elcsúnyultak.
Zsófit, ha jól megnézzük, csúna kis csaj. Fogai a legrémesebbek.
Számomra nem "gázabb" Izánál! Zsófi szűk látókörű, tudatlan, befolyásolható gyerekként ment be, most kezd nyiladozni előtte a világ - annak ellenére, hogy be van zárva. Nem éppen jó hely a felnőtté válásra - ez látszik is a reakcióin! A villalét mély nyomokat hagy benne, nehéz lesz neki feldolgozni.
Én Teot vártam vissza, de ha már így alakult, Zsófi a főnyereménytől sem áll olyan messze!
Az örömöt sok féleképpen ki lehet fejezni.
Zsófi győzelmi mámora egy hisztérikus, idegbeteg, debil lány öröme volt egy olyan ellenfél ellen, akivel szemben bárki nyert volna hasonló magas arányban.
A zsófi akkor is undorító, amikor bög, az öröme egyszerűen kibirhatatlan.
A cuki lány az undorítóan ellenszenves Izánál is gázabb.
Zsófi az a tipus,akit verni fognak a pasik. Tenyérbemászó modora van. Mem olyan cuki, mint ahogy bekonferálták. Egy aljas kis kigyó.
Viki nek most fájhat a feje, ő hozta fel ezt a nulla békát.
Pedig kellhetne, nem a kulson mulik, csaka termeszete is szegenynek, taszito a teszi.
Plusz agya is van ezert, azt meg keves pasi birja :)
Hjaaaa... Akkor oke!
Nezem, ezeket az "osszecsapasokat" nekem mi degy,ki meg vissza, de Teo sokkal eletrevalobbnak runika feladatok soran.
Zsofika meg vinnyog...
Eddig tetszett, de mostanaban naon nem. Eleg butuska :-S
Komoly? Na,ilyenkor hol vtam? :)
Oke, kozben netezem, meg fozok es a gyerek is korulottem, de lemaradtam... Viki amugy totalis apenia dolorosaban szenved, laccik!