Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)
Mindent elmondtak a belevalóban helyettünk:)
Most meg megy Au után!Cirmi,alszol? Remélem,Au is nem "agyatlan",és észreveszi a szándékát!!
Szerintem is Viki a legutálatosabb játékos, de ettől még nem vagyok agyatlan. Hál' Isten ez csak egy szóhasználat, - aki agyatlan, már nem él! Beleköt mindenkibe, idiótán röhög és hazudik.
Ezeket igazán nem a kövérsége miatt mondom - bár néha elég ápolatlannak tűnik!
*jav: imádnak utálkozni
bocs
Krisztián: Viki már nagyon szervezkedik! Csak bele ne fulladjon saját gödrébe:)
Hát igen,már megmondja Aunak,hogy kit válasszon!!
XD
Én még nem láttam gurulós csirkét, de Zsófi már igen.
A villában egyik sem smárolt 7-el úgy tudom.
De Izáé a pálma:)
Viki amneziában szenved?
Igenis mondta Zsófinak a nyugiszobában, hogy nem vagy a barátom, nem is voltál! - hazudtam!
A másik: Mi az, hogy véletlen megfogtam? (Au. penisét) - ha véletlen lett volna, akkor nem magyarázkodott volna ennyit!
Viki legnagyobb fegyvere a dumálás! A fehérről bebizonyítja, hogy fekete! ....de hát, Istenem, ő ezt tudja!
Nem akadok fenn semmin Mazsinka.
Mondta, hogy tiszta a feneke:))))))
Unalmas már, hogy mindig szacsurélióról megy a téma.
Én előbb ennék le bármit is egy pasi csípőjéről, mint a se..éről, amivel épp az imént kelt fel a vécéről pl. :S
Egyébként meg ki volt takarva. Bár ez nem mindegy? Au így is, úgy is minden lehetőséget megragad arra, hogy szacsuréliót bemutassa a nagyközönségnek. Ez volt hatvanharmadik eset, nem értem, miért kell rajta fennakadni.
Hát jobb lett volna, ha hátulról mutatják és nem elölről.
Senki nem mondta, hogy orgazmusa volt, csak megjegyeztük. Jobban mondva, megfordult a fejemben:) Ez is egy poén vagy irónia akár.
Nekem is megfordult a fejemben, hogy ki lehet éhezve.
+ Zsófira és Izára is féltékeny kicsit:)
Nem volt valami poénos ez a feladat cseppet sem.
Ezt az idióta játékot is Viki találta ki,hogy Auról egyék le az akármit! Vagy ezt sem láttátok? Véletlenül fogta meg Aunak,ja ja,teljesen véletlenúl.
Nagyon ki lehet már éhezve:)
Én nagyon szerettem amikor Viki ezeket a feladatokat elviccelte. Számomra ezek voltak ennek a VV-nek a legpoénosabb jelenetei. Főleg mikor leesett az asztalról. Bár ott először megijedtem, de amikor felpattant, akkor nagyon röhögtem rajta.
Azzal is egyetértek, hogy Zsófi nem tud sok mindent kezdeni a nőiességével, csak a szemeit forgatja meg illegeti-billegeti magát. Szerintem ő úgy gondolja, hogy neki elég ennyit csinálni.