Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)
iza azért választota zsofit mert gyengének tartja lényegtelen h vissza jött egy párbajrol,viki jol ki jászota a lapokat ha nem is ö nyeri meg a játékot de egypárbajt vivot meg és bekerült a top3 ba.
Most boldog,mert a többiek szerint ő a legesélyesebb a fődíjra. Csakhogy ők nem látják,amit mi látunk.
Minden szavaddal egyetértek.Teljesen bele volt zúgva Krisztiánba.
Nem viccnek szántam, csak a véleményemet írtam le, de azért örülök, hogy okoztam Neked pár vidám pillanatot.:)
Izát most várja Krisztián Hajdúnánásra kapálni :D
Iza tuti gyávaságból viszi Zsófit párbajra, de akkor legalább ismerné be. Olyan sunyi ez a lány, összevissza hazudik. Remélem, ő esik ki.
Nincs kedvencem, de örülök, hogy te ilyen okos vagy.
Jaj, most te röhögtetsz engem:)
MI volt igaz?? szerintem semmi.
Egy irigy, gonosz, szánalmas, szerelmes nő szavai voltak, aki tehetetlenségében csak a támadáshoz nyul.
És jobb lenne ha ő nem bírálna senkit, mert nála aljasabb dolgokat senki nem csinált a villában.
De persze nem vitatkozom,ez az én véleményem:)
Szerintem ő azóta vélekedik másképpen, amióta Viki megírta azt a levelet, aminek minden szava igaz volt K. jellemét illetően. Fájt az igazság...
Nagyon sok ujat fog látni, ami nagyon nem fog neki tetszeni.
Krisztián is teljesen másképp vélekedik vikiről, mióta kint van.
Nagyon örülök, hogy egy kis mosolyt csaltam az arcodra:)
De egy kicsit sajnállak is, hogy neked egy ilyen ember a kedvenced!
Az a baj, hogy nem látsz a dolgok mögé.
Lehet,hogy arra mondta,hogy nem fog csalódni,nem csalódott benne,mert látta elejétől fogva,milyen aljadék,sz...rkeverő,féltékeny a jobb csajokra.
"Viki aljas tetteit"
Szakadok a röhögéstől az ilyen szövegeken :DDD
Min fog kiborulni Iza, ha megnézi az összefoglalókat? Szerintem semmi újat nem fog látni. Tisztában van azzal, hogy milyen a Viki, de ha nem is volt ez mindig így, a babás héten a bébiőrön keresztül végig hallgathatta a véleményét. Ha ezek után még meglepődik bármin, azt magának köszönheti.
Igen! Várjuk a VV7-et! :)))
Ezt a tettét, hogy nem vikit vitte ki, nagyon meg fogja bánni Iza!
A volt VV lakók próbálták Izát Viki felé terelni, mert ők is kintről nézve látják Viki aljas tetteit, de ott bent ez nem értem miért nem jön le nekik,.
Iza is nyalta a seggét, hogy nem fog benne csalódni:)
kiváncsi leszek, ha kijön, és végig nézi az összefoglalókat, mennyire lesz kiborulva Viki mocskosságai miatt.
Krisztián már egész másképp vélekedik, mert kintről látja az eseményeket!
Nagyon durva volt Iza akkor Krisztiánnal, én még is neki szurkolok!!
Annyira szeretném Viki pofára esését látni!!
Én alig várom, hogy vége legyen, és megfogadtam, soha többet nem kezdek el nézni semmilyen hasonló müsort.
De most egy estét nem tudok kihagyni, VV függő lettem, jókat mérgelődöm, de érdekel:)
Régen rossz ha ő ilyen fiatalon ilyen buta :( Égbekiáltóan sötét!!
Nagyon fiatal még? Nee már:))) Egy 14 évesnek több esze van, mint neki.Egy értelmes mondata nincs szegénynek,csak nyávog:( Mint egy burleszkfilm, mikor ő van:D
a repülő westi mindent visz:)))))
Igen,csak 21 éves,előtte meg 20 volt:))
Azért ne ítéld el ennyire! - nagyon fiatal még! A többi lakóban sokkal több rafináltság van.
Ne bántsd már a szeretet nagykövetét :D
Jön az ablakban távcsővel álló korszak ? :D
Igen. Ha másra nem, arra jó volt ez a műsor,hogy legalább megtudtam, hogy a cuki szónak új jelentése van: buta. Zsófika sötét,mint az éjszaka. Izát nem bírom,de Zsófival szemben neki "drukkolok".
Lányok, asszonyok ! Mit fogtok csinálni, a VV befejezése után ?
Lesz még ilyen jó téma ?
További ajánlott fórumok: