Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)
na,jól leírtam az utolsó mondatot,de úgyis érted:)
józsi májust emlegetett.ami,ha így is van,elég nagyképűen hangzik.miböl gondolta,hogy májusig nem eshet ki?vagy esetleg tudta,hogy addig szól a szerződése eredetileg?
Az nem lehet, hogy most nem lesz kiszavazás?
Amikor Laci feladta, akkor sem küldtek be senkit.
Mert mikor ért volna véget?
2 héttel hamarabb pedig nem érhet véget. biztos van B-C terv, hiszen bárki-bármikor feladhatja.
Igen? Én nem találom.:)
Már nem fognak beküldeni senkit.
küldjenek be egy nőneműt.
valamelyik állat, kitett VV ati falára egy képet, (nincs lájkolva, csak rá szoktam nézni, bár már elég foghíjjas lett)hogy itt az új lány. tegyük hozzá az lilu smink nélkül :DDD
Meg van játszva ez az egész.
Mármint ez volt az eredeti forgatókönyv is, ennyi és ez volt Józsi szerepe.
na meg fél percnél odébbteszi
[link]
1.33-nál simán látszik a bőrönd....
de lilu is elszólta magát valóban, bár azt hittem, szimplán csak hülye, ahogy mindig
Ha elértél egy stabil lelkiállapotot, akkor sok mindent ki tudsz bírni. Úgymond teherbíróvá válsz sok mindenre. A türelmet és az elfogadást csak mélyíteni lehet. Ez a lényege. Minél mélyebbre mész, annál magasabbra jutsz. A függőleges vonal a dimenziója. Ez egy minőségi állapot.
Nekem meg azt mondják hogy túl sokat vagyok önmagamban, túl sokat foglakozok spirivel, szóval nekem terápiaszerűen ajánlott kifelé nézni. Ha nincs más, nézem ezt, mert azért én sem vagyok a technika ellensége, de azért tudom hogy mit hiszek el és mit nem. Szóval csak fenntartásokkal bámulom a tévét és egyebet, imádok szemlélődni, de nem hinném hogy annyira a rabja lennék, mert sokszor fáj amit tapasztalok. Tehát olykor tényleg öröm néha ilyen szarokat nézni, olykor kihívás hogy mennyit bír el az ember, nem csak meditálni. Én bárhol vagyok, önmagammal vagyok, tehát ez elég mélyen belém ivódott, se tévé, se társaság nem tudja ezt feledtetni velem, és nem is nagyon célom.
Ugyanakkor a rossz példa is példa, valaki direkt élvezi ha megmártózhat a pokol bugyraiban, mert ott még többet lehet tanulni. Csak hát ide vállalkozókedv kell, bátorság.
A legtöbben a hibátlan dolgokat szeretik, mindenki a mennyországot keresi, ez szerintem nem a legjobb hozzáállás. A gyenge emberek tulajdonsága.
Nem tudom, én már nem bírom ezt a műsort. Nincs erre bulvár-energiám. Egy szériát néztem eddig, amiben az Alekosz nyert. Így is túl sok bulvárt nézek, nézem az Édes életet, a tehetségkutatókat, most megint indulnak új műsorok, aztán a facebook, néha veszek pletykalapot is, szóval rengeteg ostobasággal foglalkozom így is, és közben mindig tervezem, hogy olvasni fogok, spiritualitással foglalkozom és mégis ez a baromság köt le. El vagyok rontva én is, pedig nem vagyok hülye. Szóval ebbe már a VV nem fér bele. Jól ki van ez találva, hogy az értelmes emberek is felületes dolgokkal foglalkozzanak! Bár egyébként ez se feltétlen rossz, mert mindenből lehet tanulni, hogy milyenek az emberek, a kapcsolatok, stb.
Ez az egyetlen műsor amit nézek a tévében, de ezt sem terveztem be az elején, mert nem szerettem az előzőeket, de nekem konkrétan tetszik ez a felállás.
Sokkal őszintébbnek, eredetibbnek találom mint a Dal-t. Pusztán ezért. Meg egészen másról szól, más a rezgése.
Szia. Való Világot tudsz nézni, de a Dal túl hazug? Bocs a kérdésért, szerintem a VV sokkal gázabb műsor. Mit szeretsz benne?
19:00-kor van az ismétlés. Bár a vasárnapit eléggé összemossák. RTL Most-on vissza tudod nézni.
Ezt ismetlik hnap? Ill.ma... Filmet neztem
Józsi forma volt, de tudtam hogy ki fog menni. Lilu szépen kiakadt a végén.
Azért kicsit unom már, hogy minden Vikin van leverve. Kinyitotta a száját, Iza megbántódott, Krisztiánon leverte... Ez az Iza förtelem egy hisztérika, azt sem tudja, mit beszél, min sértődik be, csak kerepelhessen, és ordibálhasson, az a lényeg. Addig is a középpontban van. Messziről kerülöm az ilyen nőket.
már biztos nem lennék kíváncsi az eszkimópuszi meg rákolló hülyeségre.simon bemehet,ha előtte sárit kihozzák
nem falu az,hanem kicsit nagyobb...megyeszékhely.Békéscsaba.én legalábbis úgy tudom,hogy nem egy kis békési falucska,hanem maga Békéscsaba lett leporfészekezve.de gondolom csak a harcsa meg a facérság miatt,hogy nagyobb arcnak tűnjön.ha a csaja nem csinált ügyet a letagadásból,a helyieknek sem kellene.ez volt írva,ezt kellett mondani,biztos
Nah, Józsi elhagyta a villát!
Pár hete azt olvastam, hogy megverik Józsit a falubeliek ha hazamegy, mert leszólta lakhelyüket, porfészeknek, elmaradottnak nevezte.
iza annyira szánalmas,ha zsolt a szájára jön:)
pfff.szerelmes itt mindenki. Viki kriszbe,krisz izába,iza zsoltba,zsolt dorkába.
További ajánlott fórumok: