Való Világ 2011 (beszélgetés)
Azt nem tudom még életembe nem volt a lábamon.
lehet,de a cipőt le lehetne venni
Lehet, hogy ruhástól fekszenek be az ágyba, de itt azért mások a körülmények. Nincs is hol összekoszolniuk magukat, mint egy hétköznapi embernek (bkv-n, stb helyeken). Igazából a 4 fal között élnek, még az udvaron is műfű van. Őszintén megmondom én sem ölzőznék át naponta 5x..ha mondjuk fél órára kedvem támadna szunyálni egy kicsit...mert ettől koszos nem lesz az az ágy.
Hátha a gumicsizma kényelmes...
Ha lehetne Lájkolnám a lájkod! :)
Nekem is furcsa, hogy a régebbi VV-knél a párbajokon mindig kiöltöztek, meg volt csinálva a hajuk, smink minden. Most meg olyanok, mintha sima összefoglaló lenne vagy nem tudom... A 4. VV-sek jobban adtak magukra, ha élőben kapcsoltak a villába.
A ruhákról meg annyit, hogy szerintem csomó ruhát kapnak. Ha szoktátok látni, a szaunába mindig halomban állnak a fekete zsákok a már nem használt ruhájukkal...
Gumicsizma??azt még nem láttam.
alapból utálom a gumicsizmát,pedig divat lett...
Szörnyű! Nekem fel sem tűnt.
Ha lehetne lájkolni:biglájk:)
Attilán is ugyanaz a cipzáros felső van hetek óta.Én fecó zakójától megyek falnak.Tiszta csicsa,olyan józsefvárosi.És folyton abban van.
Eszter sem volt semmivel sem finomabb hozzá a bunyó előtt. Általában egy ellenfélről nem illik úgy beszélni, ahogy ő tette.
Elnézést mindenkitől, de nekem az lenne furcsa, ha a villában is kiskosztümben és magassarkúban járkálnának, mint néhány brazil szappanoperában. Szerintem próbálja mindegyik személy azt a ruhát felvenni amelyik a legkényelmesebb neki.
Azt meg persze, hogy ne lehet látni, hogy zuhanyoznak, tisztálkodnak az összefoglalókban. Az nem hiszem, hogy igazán érdekes lenne, nézettséget hozna.
Éjszakánként szokott lenni egy műsor ami szintén a Való Világgal foglalkozik. Abban van egy olyan betét, hogy villantások. Aki nem hiszi ott megnézheti, hogy mindegyik játékos ad az egyéni ápoltságára.
Szerintem meg járt az Eszternek, túl nagy arccal mondta előtte, hogy veri el Verát.
Ejnye...de igénytelen :DD Büdi lehet :XD
viszont serin az a gumicsizma!!! Szerintem undorító. Nem rohad egész nap bele a lába.
Na igen, már megfigyeltem, hogy még hajat sem mosnak sűrűn. Tényleg csak a seri és eszter sminkelte magát.
Igen a Seri mindig próbál adni magára de emiatt is támadják...
Én mindig néztem a VV-t de ilyen emberek még soha nem voltak bent szerintem..
folytonos utálkozás,kosz,hiszti...undorító
Még arra se képesek, hogy legalább a kiválasztásnál, párbajnál legyenek csinosak.
Talán csak a Seri és az Eszter.
Hát azt nem tudom, de a szutykot én is osztom. Undorító hogy tudnak így élni. Valaki takarít ott egyáltalán? Vagy bejárnak hozzájuk takarítani, csak nem mutatják.
Abszolút nem adnak magukra, szutyokban élnek, rendetlenek, lehet, hogy nem is fürdenek?
Szerintem meg az a gáz, hogy folyton ruhástól és cipőben fekszenek be az ágyba!!!
Fecón meg mindig az a szürke pulcsi van:D
hát persze mert mindent kihízott a tehén...
Szerintem meg sok,cuccot kapnak!!!
A csaba meg mindig rövid nadrágban van :))))
Gondolom ez köszönhető annak, hogy sokat hízott, így a régi nadrágok nem mennek rá (főleg mivel alulra hízik, felül vékony). A szponzorok meg nem adnak nekik túl sok cuccot.
További ajánlott fórumok: