Való Világ 2011 (beszélgetés)
Vagy jaj csak nehogy ilyenek legyünk..:))
az előzőt Alekosz megnyerte. Ez ugyanolyan. Már akkor azt mondtam, hogy ha Alek nyer, az a magyar társadalom szégyene lesz. Azóta is szégyenkezem, mások helyett is.
Áh...azért szerintem nem nyer...
Szerintem Csaba és Attila között fog eldőlni....
Kizárt. Ennyire nem beteg a társadalom :))))
De mintha az rtl nem merné kiengedni a Verát a vadak közé...........:)
Még képes és megnyeri
Az elején úgy tűnt Eszter okosabb lesz, az első megnyilvánulásaiból nekem ez jött le.
Én mindegyiknél ezt mondta, de a férjem mindegyiket nézte, aztán akaratlanul is bekapcsolódtam, most meg már tájékozottabb vagyok VV ügyben, mint ő. :D
Lehet belőle tanulni. Főleg azt, hogy "ki az, aki nem vagyok én?". :)))
Szerintem se csinálta jól:)
És Vera még bénább...de majd jön a revans:D
Nálam is elérte.........:))
Pedig balfácán Alekosz után azt mondtam, sose nézek ilyen marhaságot többé.
Mondjuk csak Eszter és Dia párbajától kezdtem el nézni, azóta leragadtam itten......
Aki kiesik, az nem jól csinálta. Szerintem. Eszter is megérdemelte, de Vera is megérdemelné már :)))
Állítólag miután kijönnek, utána meg hiányolják, hogy hol vannak a kamerák :)
Szerintem ott lett volna a bibi ha letagadja,mert igazából érzi amit most leírtál,és emiatt tagad...na az még bénább lett volna.
Egyébként durva,mert sosincsenek egyedül.
Amikor azt érzékeli hogy senki nincsen körülötte,akkor is egy ország nézi őt.
Biztos meg lehet szokni,de eleinte szerintem ez nagyon feszkós lehet.
Nekem egykutya. Nem kell taktikázni, hanem őszintének és bátornak lenni, korrektnek és következetesnek. Ez a legjobb taktika. :)
Csak oda 70-es karika kellene. "Azoknak, akiket már nem lep meg semmi". :)))
Nekem oké lett. Egy időben kifejezetten idegesített, mert nagyon nagyképű volt. Ez már sokat csökkent.
Amikor Gergő kint volt a belevalóban, akkor tök jogosnak tartotta, ahogyan Serivel bánt, úgyhogy meg van azért róla a véleményem :)
Hát igen,de legalább bevállalta és kitartott maga mellett,még ha tévedett akkor is.
Szerintem sem tiszta. Egyre kevésbé.
Ezért is csökken a nézettsége ezeknek.
Sokkal érdekesebb lenne egy full természetes.
Persze, a fülesen folyamatosan kapják az instrukciókat. Nem tudtam megszeretni Olivért, számomra irritáló.
Szerintem nem tiszta a dolog. Eleve szerkesztett az összefoglaló. Vajon miért este 10 és hajnali 5 között lehet interneten nézni? Amikor a legpunnyadtabb az egész?
Hát nem kicsit tévedett :)
Atomháborús gyakorlópálya...? :)))
Igen,ez mondjuk pozitiv volt,párbajon is azt mondta ha jól emlékszem,hogy ez szerinte nem baj,mert csak így lehet játszani ezt a játékot.
Ha csak simán beteszel embereket kamerákkal, akkor az érdekes lesz.
Ez már kezd túlszerkesztett lenni szerintem.
Anikó sokszor mű szerintem is. Amúgy én azért kellemes csalódtam bennük, mert ügyesebbek, mint gondoltam, de persze szerintem a fülükbe mondják a 90%-át, amit mondaniuk kell.
Olivérben is kellemesen csalódtam. Egy időben nagyon irritált, de benormalizálódott.
További ajánlott fórumok: