Való Világ 2011 (beszélgetés)
Nekem meg csak Anikó tetszik, aki sztem fejlődőképes!
Béci néha többször neki fut egy mondatnak! Inkább valami fiatalos, zenés csatornán a helye ld Viva! Olivér meg a több éves gyakorlatával annyival nem jobb, mint a többiek!
Péter a múltkor jól beégette mind a kettőt...!
A szereplők ruhái szponzorruhák, nem is a sajátjuk. Legalábbis nagy részük biztosan. Ha megfigyelitek, akkro Csabi is állandóan abban a sárga, zászló mintás pólóban van.
én pl győzit valóban nem néztem(Igaz VV-t is hanyagolom, mióta petike kiesett)inkább háttérzaj, ha alszik a párom és nem tart igényt AXN-re:)
szóval győziből,reggelente szokott lenni ismétés. vagy 3x láttam már ugyanazt, hogy bejjjáért egy ladára kötött talicsával megy a győzi tesója a fogászatra...de ezen jókat röhögök. szóval ezt az egy rész láttam, de ezt mind 3x ismétlésben, reggelente:)
volt az a "showműsor"vagy mi az öfiben....21.43körül Vera sokat nézegetett felfelé, mintha vki infókat súgna.
Nekem van egy kis méretű komódom. Megfogadtam, hogy mindig csak annyi ruhám lesz ami abban elfér. A többi csak pazarlás lenne.
dehogy vagy szar ember...épp azt mondtam az előbb, hogy én azt sem tartom igénytelennek, aki 2-3 alkalommal felveszi mondjuk ugyan azt a nadrágot, vagy kardigánt. Őszintén megmondom én sem mosom ki a farmereket 1 használat után (akkor párhavonta vehetnék újakat, mert szétmenne a sok mosástól). Ha valaki nem nehéz fizikai munkát végez, hanem egy irodában ül egész nap, attól nem lesz koszos egy nadrág, kardigán (én pl a pulcsimat ahogy beérek rögtön le is veszem, alatta egy vékony hosszú felső van). Minek mosnám ki ezért minden nap? Mert letettem a fogasra? Attól talán koszos lesz? :D Nyilván nem 1 hétig járok ugyan abban...hétvégén kimosom őket, na de nem minden nap :D
A lényeg, hogy naponta tisztálkodjunk és váltsunk alsóruházatot, akkor nem lesz büdös az ember. :)
Na és? Nekem is öszzesen 2 farmerem van és egy "ünneplős" fekete nadrágom. Akkor most én szar ember vagyok?
Ezt nem értem. Mire célzol?
nem értem miről beszélsz, én abszolút nem vagyok képben :-D
én is :) igaz ez már kicsit off, VV alfórum, de azért kapott egy pipát:) inkább VV megfigyelések címen futhatna:)
Én aki általában nézem az összefoglalókat sok dolgot amit itt leírtak, a fél év alatt még meg sem figyeltem. Aki pedig elvileg nem nézi az mindent tud a játékosokról :-)))
Én bejelöltem kedvencnek a fórumot, csak annyit írtok mindíg, hogy képtelenség vissza olvasni... :D :D
igen, vannak itt nevek, akik nem túl aktívak a VV fórumban... :) de engem nem zavar:)
Igazad van, éjszakára átöltöznek mindíg, talán akkor mosnak... :D
...és milyen igaz... :)))))
Igazad van tényleg nem előnyös benne :)
Igen abban a barnában van szinte mindig, ahogy Attila is ugyanabban a pulcsiban. Lehet már csak az megy rá. :S
Az a vicc, hogy a fórumhozzászólók fele, ha lenne szavazásban, hogy nézek-e a VV-t, azt válaszolná, hogy "ááá, ekkora mocskot nem nézek", de azért tudja kin milyen nadrág van hány napja :-D
...mondjuk van szárítógépük, így akár naponta is kimoshatják a ruháikat. :D
Amúgy lehet nagyon igénytelen vagyok, de én is simán felveszek kétszer is egy kardigánt, vagy farmert ha az nem koszos. Természetesen bugyit, zoknit, melltartót, trikót, pólót minden nap tisztát veszek fel.
mindig a barna nadrágba,ami ráadásul undorítóan áll rajta. Nem értem,nem látja????
tegnap vera a "show"alatt feltűnően sokat nézte a "plafont" láttátok?
gumicsizma már jó régóta divat, nem értelek titeket... a parasztok is abban etették a disznókat!
ahoz képest holt retek a zokijuk, amelyiknek látszik...hidd el . van ott kosz rendesen ...
Egyik összefoglalóban láttam, h a földre hamuztak kint, tehát máris megvan a kosz forrása. Igénytelenek, az tuti...
Eddig fel sem tűnt, de most, hogy mondjátok, valóban sokszor látni, h ugyan abban vannak. Nekem csak Fecó ruhája tűnt fel, hogy mióta be ment, az van rajta....
Na ja... és mikor volt az a tengerpartis pihenős akármi, napernyővel, stb.....
Mi koszos volt már a talpul... Te jó ég!!! A 2 fiúnak asszem Fecónak és Csabának.... Huh az volt a leggusztustalanabb!!
XD Nem rossz ! Láttad a bőröndjét is ,lehet van neki több:)))egyforma !
További ajánlott fórumok: