Való Világ 2011 (beszélgetés)
Én Ezter helyében Kingát vinném ki. Akkor Attila is koppanna egyet.
múgy sem volt szép Kingától, ahogy Eszterről beszélt, főleg miután visszajött és kint hagyta diát. Az, hogy szomorú volt, és rosszul esett neki még nem jogosítja fel arra, hogy úgy beszéljen róla a füle hallatéára, mintha ott sem lenne. (tehénnek, meg mindenfélének nevezte)
"Kicsinálom ezt a csajt!" - mondta Kinga.
Oké, itt a párbaj, lássuk!
Én is Kingát vinném a helyében :-))).Volt is vele konfliktusa Dya miatt,szóval még oka is lenne rá.Meg ezzel mindenkit ledöbbentene.Remélem felszívta magát annyira Attiláékon,hogy meglépjen egy ilyet...
Biztos nehéz lehet szegények ezt eldönteni,mert ugye látja,hogy mennyire ki akarják küldeni a többiek....Nekem mostanra már elborult volna az agyam,és azt mondanám Attilára,hogy akkor gyere ki.:-))) Ha ennyire ki akarják rakni,akkor már nem mindegy,ki ellen távozik? :-))) Szerintem minden pénzt megérne neki látni,ahogy Attila kínlódik pár napot...vagy Kinga...:-))
Hát igen. Csak ha abba belegondolok, hogy ott van az illető a döntés pillanatában és rájön, hogy gyakorlatilag egy dobása van, ha mellé lő, akkor nem tud visszamenni, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy egy rizikósabb döntést hozna. Ahogy már korábban mondtam, egy pasi értékét egy bátor lépés rendesen megemeli, de Esztinél nem is tudom, hogy mi lenne most bátor.
Nekem Kinga tetszene választásnak a legjobban, Péter meg nagy durranás lenne, de elképzelhetetlennek tartom. Azzal brutált nőne a szemembe, ha ezt a helyzetet felismerné :)
Most már sajnálnám, ha Shádyt vinné :)
Sokkal hatékonyabb lépést tudna most tenni szerintem. Shadyt úgyis lassan bárki kint hagyná.
Az tuti,hogy nagyot nőne a nézők szemében,ha ezt bevállalná! És szerintem Attiláékat is jól megkavarná ezzel,mert valahogy egyikük se gondolja azt,hogy őket bárki is ki meri hívni....
Az a legdühítőbb az egészben,hogy ők osztják az észt jobbra,balra,másokkal végeztetik el a piszkos munkát,közben meg kényelmesen benn maradnak a végéig.Én Eszter helyében megtenném: ha már mindenképp mártírt akarnak belőle csinálni,akkor legyen is az! :-)))
Hát, evvan:)
Nincs mit tenni.
Azért kiváncsi vagyok, kit fog kihívni...
Én, Kingát, vagy Shadit vinném ki.
Egyetértek,a nézettségnek biztos jót tenne!Eszter gondolkodását nem tudjuk.Nyilván máshogy látja a helyzetét bentről.Értelmes nő,de h6gy biztosra megy-e és egy gyenge játékost visz ki vagy bevállal egy erőset a 75% mellett,nem tudom.
Bár az is kérdés bentről ki az erős!
Lehet a nézők ezt "várják", várnák el tőle, de szerintem azért ettől jobban fél ő tőlük...
Elég baj az hogy mindenkit manipulálnak, és nem látnak át rajtuk! :(
Most nagyon jót tenne Eszternek ha nekik menne :)
Akkor sok ember megint látna értelmet a VV nézésben :) Így, hogy mindeki alakoskodik és csusszangat a bennmaradásért, így egyre érdektelenebb a dolog.
Ha Eszter nekik menne, akkor sokan mögé állnának a szavazókból és megtisztítanák vele a villát :)
Jó kis muri lenne :)
Nálam, ez csak egy kis plusz. Nekem amúgy is Eszti a kedvencem. A többiek ahogy a villában mondják: semmilyen érzelmet nem váltanak ki belőlem, és Eszti áll hozzám a legközelebb.
Bááááááááár, hazudok: Attila, és Péter váltanak ki belőlem érzést: hányingert...
18 szavazatból nem lehet nagyon messzemenő következtetést levonni.:)
Egyébként nem értem Péter és Attila logikáját. Azt gondolják, hogy Eszter azért megy vissza, mert mártírt csinálnak belőle. Valóban kezdik ezt tenni, de miért? Mert azt gondolják, hogy Shadyt viszi ki? Alig pár napja sem tette ezt meg, erős ráhatás után sem. Mi arra a garancia, hogy most megteszi?
Ezek a pasik annyira nagy sakk mesternek képzelik magukat, közben meg...
Ejha. Egyelőre Eszti és Attila a nyerő a Hoxás szavazáson.
Ezek szerint Eszterek jót tesz, hogy ki akarják paterolni :)