Való Világ 2011 (beszélgetés)
Pedig vannak néha itt is nagy Attila-pártiak :)
Úgy értem, hogy van olyan ember, aki ellen nem Eszternek drukkolnék, ha ők párbajoznának. Attila és Péter ellen neki drukkolnék, az biztos.
szerintem a legelején még mutatták is a nőt
.ő a gyerekek anyja, nyilván létezik, nem??
Hogy hogy majdnem mindenki ellen? Én még nem hallottam, hogy Pétert és Attilát valaki kedvelné.
[link]
Ez igaz?! Létezik, de nem engedik nyilatkozni?
Ha kihozza Pétert, én Eszternek fogok drukkolni. Mondjuk majdnem mindenki ellen neki fogok drukkolni.
Erősnek hiszik őket, mert folyton próbálják manipulálni a többieket, több kevesebb sikerrel.
Nahát Monty. Szinte teljesen egy követ fújunk :)
Szerintem félnek szembe menni Attilával és Péterrel. Teljesen mást gondolnak az erőviszonyokról, mint a valóság.
Remélem Eszternek van esze, és nagyon okosan dönt.
Nekem is egykét napig megcsillant a remény, hogy hátha ő :)))
De sajna nem. :(
Sziasztok!
Akkor nem csak szerintem selejtes a társaság?
Annamari csak fátyolos tekintettel mereng maga elé, néha szól két szót, de igazad van: nem valami aktív, ahogy Csaba, és Shadi sem.
Van bent pár ember, aki ha nem lenne mellette valaki, semmire nem menne egyedül...
Annameri szerintem kegalább annyira "nincs ott", mint Shadi vagy Csaba.
Én annyira akartam az elején, hogy Shadi szimpatikus legyen nekem, de egyszerűen nem megy.
Eszter, - ha vissza megy, ismét ezt csinálják Attiláék vele! ...ezért helyesen tenné, ha Pétert vagy Attilát vinné ki - így szét lenne választva a két manipulátor és egyedül már nem erős egyik sem.
Ja. Attila miatt esetleg. Dehogy Kingát se szereti szinte senki, szerintem ez látszik.
Ha Kinga ellen visszamenne, talán kicsit már visszavennének végre. Mert ugye Attila is mindig meg majd tudja magyarázni, miért mennek vissza egyesek. Eszternél azzal magyarázta, hogy túlsokan álltak Dya mellé, és megsajnálták Esztert a nézők, Csabánál meg szintén valami hülyeséget dobott be, amit persze a csatlósai elhittek.
Pl akik szeretik Attilát? Akik szeretik nézni, amit művelnek egymással? Szerintem Kingát még nem verné meg Eszter. Dya kissé jellegtelen, unalmas, némileg idegesítő volt, nem érezhető a távozása. Kinga más.
Szerintem viszont a nézők inkább Dyát szavazták ki és nem Esztert szavazták vissza. Szerintem Shady ellen lenne a legnagyobb esélye.
Miért, szerinted ki szavazná vissza Kingát?
Én kinézem Eszterből. Simán kinézem belőle, hogy felszívja magát és kihívja mondjuk Pétert. Szerintem Attilát nincs oka kihívni, de Pétert van és szerintem nagyobb eséllyel nyerne ellene, mint mondjuk Kinga ellen.
Igen, én se nézem, csak a kiválasztás-részt néztem és Sehi rögtön odament Eszterhez. Ez olyan gáz.
Szerintem "tökös" döntés lenne Esztitől:)
Majd meglátjuk...
Az volt az igazán nevetséges,hogy egy csomóan rárakták Eszterre,és amikor vége volt a kiválasztásnak,mindenki ment kötözködni (Shadi Annamariba kötött bele,Veronika Kingába és viszont),de Eszterhez senki nem ment oda azzal,hogy "Na most megkaptad,megérdemelted".Attila ugyan odaült mellé,mikor sírt szegény...de hogy minek,azt nem tudom...mit akar még neki mondani azok után,hogy ott vigasztalta a szaunában,hogy ne sírjon,aztán még ő is csak tetézi....
Sziasztok!
Én tegnap azon akadtam ki, hogy kemény csávók bent a villában Eszterre pakolnak. Üvöltöznek ordibálnak , elküldik egymást ide-oda, és mikor lehetne keménykedni, akkor Esztit választják.
Hajrá Eszter, vidd a Kingucit!!! :)
További ajánlott fórumok: