Való Világ 2011 (beszélgetés)
SzadoMazóba jó lenne Vera, mint Szado. Bár ezt lehet, hogy már írtam :)
Ha beöntené az ágyadba a szemetes ragacsos tartalmát, akkor megbeszélhetnénk ezt újra és az nem kifogás, hogy nálad ez nem lenne szükséges.
Akinek ilyen módszerei vannak, az bizonyos szempontból huzatos.
Persze vannak, akik szeretik az egresszív nőket, de hát ez nem egy egészséges gondolkodásmód, amit Vera néha képvisel.
Nála senki nem volt gagyibb, talán Éva, de ezt is félve jelentem ki. Ja, és Tordas kb. ugyanazon a szinten mozgott.:)
Igen, hozott egy új dolgot. Megmutatta hogyan kell sz@rból várat építeni. Nem sok embernek sikerült, de neki igen.:)
Hát pedig szerintem hozott egy új dolgot. Nem véletlenül volt népszerű.
Mivel a többiek sajna gagyibbak voltak, így ő lett a legjobb.
Szégyenünk, ez tény, de az már más kérdés. Ezért nem mindegy, kikkel van összerakva az ember.
Amit most művel az meg über fosh :)
Valakinek érdekes volt.
Ettől függetlenül van baja,az tuti...
De kétségtelenül olyan volt,amilyet még nem láttunk!:)
Ha már az elejétől azt a stílust hozta volna, mint a végén, akkor talán felerősödhetett volna Alekosz népszerűsége mellé, de így nekem nem volt megdöbbentő, hogy nem nyert. persze szerettem volna, de valahol érthető volt. És alekosz azért új szín volt, amilyet még nem lehetett korábban látni.
Most tiszta mű.
Szabolcs erős és megbízható jellem volt, Laci meg fullos.
Nekem :)
Ezért az ő győzelmük klassz volt.
Na is nyerőbbnek éreztem,inkább csak jobb embernek.
(Jerzyt)
Én nyerőbbnek éreztem,mert engem zavart Alek fennhéjázó stílusa,és jobban bejött a szelídnek tűnő Jerzy.
Laci legyőzte volna Alekot,az biztos.
Ő klassz volt.
Jerzyben nem volt minden oké. Azért az, amiből előtte élt, nem túl jó beugró.
És nem is volt túl erős sokszor. Úgyhogy nem éreztem nyerőbbnek Aleknél. Egy Vitko Laci még Aleket is legyőzte volna. Szerintem.
Hát mondjuk Alekben volt exrta.
Jerzy viszont jobb ember volt.
Nyert az extra a jobb ellen....
Olyan emberek döntenek,akiknek az értékítélete nem biztos hogy reális.
Tehát így az igazságosság sem biztos,hogy nyer.
Ettől függetlenül ennek kell történnie,csak nem tuti,hogy a jobb ember nyeri.
Amúgy, ha jól emlékszem, a Csaba is így indított. Neki az volt a meglepije, hogy zenéléssel készült, de csak a lányoknak.
Nekem ezek a szituációk arról árulkodnak (lehet, hogy tévesen), hogy ki miben érzi magát erősnek. Vera a pasik elcsábításában, Csaba meg a csajozásban. Legalábbis valami ilyen konzekvenciát volntam le kettejük belépőjéről.
Én vagy mindenkinek, vagy senkinek nem készültem volna meglepetéssel. Ez a nemek szerinti szelektáció olyan fura...
Nálam nem leszerepelt, csak már emiatt nincs, amiért drukkolnék neki. Valahogy elvesztette a varázsát.
:)
Hát igen, a pénz sok mindent megváltoztat.
Elköszönök. Jó éjt!