Való Világ 2011 (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintetek ki lesz a kiválasztott? Nem tudom miért, de valahogy elkezdtem kedvelni Attilát, pedig nem nagyon kedveltem. A Kingát kedveltem az elején...de egy ideje...Hát azok a hisztijei...és nem is értettem miért nem akarja Attilát hazavinni? Hisz ha annyira hiányzik a családja... De nekem Fecó is valamelyik nap színészkedett pár sort... szerintem túlzásba esett. De a Vera is igen furi nekem. Na hát végre kibeszéltem őket. :-P
"vendéglátós-üzletvezető..."
Ez bármi lehet a sarki gyrosbódéstól akár egy felkapottabb étterem vezetője.
Szerintem is most átment bolhába....
Mehetne már tényleg haza...
Fecóval megint magasröptű beszélgetést hajtottak végre...unalom hatványozottan...
"vendéglátós-üzletvezető..." ezt a dumát..
Azokkal volt pökhendi akik hozzá is úgy álltak. Tetszett, hogy a testvéréért mindig kiállt. És aki hozzá normálisan viszonyult ahhoz ő is az volt.
Ez a magabiztosság szerintem abból fakadt nála, hogy ezzel is el akarta a többi játékost bizonytalanítani.
nem tudom. Szerintem nem volt ő annyira érdekember.
Bár most lennének bent olyan lányok, mint ő volt.
Ááá, közel sem volt olyan mint Béci.
Mindenki tartott tőle, Shadi egy hülyegyerek volt. Béciben volt némi rafináltság.
Bécinek szurkoltam. Bár Jerzy is rokonszenves figura volt.
Béci akkor nagyon nehéz helyzetben volt. Alekosszal korábban megfogadták, hogy egymást nem hívják ki. Anikóval pár nappal az előtt békült ki. Évát pedig a lila kendő védte.
Jó döntést már nem lehetett hozni abban az esetben.
Így legalább bejött az neki amit mondott, hogy aki arról a párbajról visszajön döntős lesz, mert az utolsó körben az előző párbaj nyertesét senki nem fogja merni kihívni.
Persze tudom elsősorban azt várta ő kerül a döntőbe. :-))
Hogyne lenne lejjebb! :)
Ha még nem volt:
A leglejjebb akkor lesz Alekosznak, ha Hajdú Péter kifarol a megegyezésből és akkor néz egy nagyot a görög...!
Jerzynek, de igazán Béci állt közel hozzám.
Nekem most is hiányzik egy olyan ember bentről.
Nagyon egyhangú így a műsor. Az van amit Attila szeretne.
Ha lenne egy olyan ember mint amilyen Béci volt, aki kertelés nélkül meg merné mondani minden esetben Attilának a véleményét, úgy gondolom sokkal élvezetesebb lenne a műsor.
Tőlem Veronika haza repülhetne igazán az idióta barátjához.
Ha Kinga kapná a zöldet, bent maradna. Akkor esne ki, ha kihívottlenne.
Szerintem Veronikát. Éppen ezért nem rá akarják rakni a jelet.
Nem tudom mitől, de Veronikát Attiláék úgy kezelik mint a szent tehenet.
A VV5-nél mindenesetre klasszisokkal jobb.
Bár a vége alakulhatott volna jobban is.
Valamilyen szinten az összes eddigi VV-t megnéztem. De ennyire szabadszájú, trágár, rosszindulatú és bizonyos esetben szellemileg alultáplált lányokat még nem láttam.
Azért tud nálam Eszter előkelő helyen állni a lányok körében, mert nagyon ritkán használja azokat a bizonyos kötő szavakat és még sütnivalója is van.