Való Világ 2011 (beszélgetés)
manapság már úgy hívják? :O
:DDDDDDDDDDDDDDd
"egy szemét pénzéhes csapat bezár egy elmebeteg bandát és mutogatja mint a majmokat"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
eddig a legtökéletesebb rövid tartalom megfogalmazása:)
Még kiegészíteném: néha kapnak enni, néha inni és egy csomó hülye küldi sms-ben a rávalót.
Éva rosszabb volt!
Vera csak hülye. Kinga az irritáló!
ugye?? nem is értem
máskor olyan jól n éz ki
mintha éppen felkapott volna valami felmosórongyot
szerintetek hogy nézett ki Lilu ruhája??
mintha leakasztotta volna valahonnan
:DDDDDD juhúúúú
pacsi!
Én nem sajnálom őket, mert nincs mit sajnálni rajtuk. Azt, hogy milyen megalázó helyzetekbe kerülnek, csak maguknak köszönhetik. Mint ahogyan a róluk kialakult véleményt is.
Nnnna, én ezért sem költöznék be. Nem tenném ki magam ilyen kritikáknak.:D
szemetet a szemétnek, szemét az egész ahogy van retekestől:d
ne vedd már ugy a szivedre te is.
egy szemét pénzéhes csapat bezár egy elmebeteg bandát és mutogatja mint a majmokat, na nehogy már megsajnáljam őket, kezeljétek helyén a dolgokat, ez az egész azért van hogy röhögjön rajta az aki nem sirja el magát tőle
Jól van! Nyugodj meg!
Elfogadom és tiszteletben tartom a véleményed! Itt a fórumon nem fontos egyet gondolnunk!
Én Attilát sem bírom, de ő még nem öntözte meg a társa ágyát szeméttel, ő nem azzal tölti napja nagy részét, hogy féltékenységből acsarkodik, ő nem néz le ilyen látványosan embereket (ha lenézné, akkor nem barátkozott volna Fecóval és Veronikával). Ő úgy hülye, ahogy van, Vera meg szerintem méggonoszabb.
Attilának vannak kedvelhető momentumai, Verából ez teljesen hiányzik.
Attila sem a kedvencem (mert olyan nincs is), de őt egy fokkal elviselhetőbbnek érzem -így távolból-, mint Verát. Engem az a nő annyira irritál, hogy az döbbenet. Kevés ember vált ki belőlem a TV-n keresztül ilyen hatást. (Még anno Éva sem zavart ennyire nagyon.)