Való Világ 2011 (beszélgetés)
Mire akarja tanítani..?Azért ilyen mélyen ne gondolj bele..
a válasz:semmire..csak cirkuszi majmok viselkedéséből származó bevételi forrás..kb.ennyi a lényege a csatornának..
Ez a hét csak arra jó, hogy megmutassa semmi hatalma sincs sajnos a tanároknak.
Persze Balázsnak amit ezek csinálnak az is nagyon vicces.....
virnyák még hány valóságsokkban fog szerelembe esni..egyre gányább fickókkal..?
nna meg méghogy szívből játszik,meg nem taktikázik??Bár ez is peti hatása..
Két hülye..legalább egyiknek lenne annyi esze,hogy megtiszteljék azokat a tanárokat,akik ott vannak..
plusz nem tudok elvonatkoztatni attól a ténytől,mikor peti 20 éves volt,akkor mansonka csak 5..
brrr...
Szellemi szinten nem találom gyengébbnek a tavalyinál, de hogy unalmasak,az biztos.
Semmi kreatív megnyilvánulás nincs, de vannak olcsó poénok, közönséges viselkedések stb.
Még nem bírtam megfejteni, hogy ez a műsor mire akarja tanítani a nézőket, mi az üzenete? Elvileg a médiának van oktató szerepe, nem?
Szégyen ez a műsor, műsorvezetőkkel együtt.
Az egyetlen embert alázzák, aki értelmes és normálisan viselkedik. Ezt a példát mutatják a fiataloknak, akik ezt már utánozzák is az iskolákban.
Attila egy elmebeteg, Péter és Veronika undorító.
Akkor még az is lehet, hogy a döntő résznél beszáll..
Amúgy sztem Balázs és Lilu azt védi, akit a szerkesztők akarnak.
Igen, most már Balázs teljesen máshogy nyilatkozott róla, mikor kiderült, hogy hátat fordított nekik, mármint az rtl klubnak.
Bárki bármit mond,nekem Stohl András azért tetszett műsorvezetőként , mert ő pártatlan tudott maradni.
Én nem tudok gitározni, de azt biztosan állíthatom nem csak két akkord volt....
Különben pedig valóban érezhető Lilun és Balázson is egy bizonyos részrehajlás.
Úgy mint az előző szériában, mikor Alekosz bármit is csinált nevetséges volt, a többiekre pedig csak legyintettek.