Való Világ 2010 (beszélgetés)
Alekosz NEM egyke.
Laci volt egyke, és ő pedig igazán empatikus volt.
nem néztem az összefoglalót:
mi volt ez a levél? és mit írt Alekosz?
Amikor nevetett ezen az eseten, akkor értettem, hogy pontosan mi bajom is van vele. Azon a nevetésen éreztem már korábban is azt a cinizmust, ami elég idegesítő és néha ezzel tudta kiprovokálni a dühöt a másikból.
Egyébként tényleg olyan, mintha nem lenne benne képesség az érzelemre. Ennek is meg van az oka, de most nem pszichológizálunk :O)
Mindenesetre emiatt nem csípem. Hiába jófej néha :)
ÁÁÁ nem komolyan magyarázta...ez ugyan olan fals indoklás volt, inkább még jobban az agyak húzása mint amikor azt mondta Gigire, hogy művésznő és utána elkezdte kimagyarázni....
Ott kuncogott most is a bajsza alatt...
Én inkább Alekosz helyében a magam anyja nevében íram volna ilyet, hogy hol rontottam el, hogy a fiam abszolút érzéketlen ha másokról van szó, és egy csepp empátia nem szorult belé...
Mondjuk etyke fiú...azokat alapban elrontják az esetek nagy százalékában szerintem. Őt meg még jobban sikerült.
Hát szerintem ezt is akkor érzi át az ember igazán, ha vele történik meg az életben.
Mármint tegyük fel bent lennél a villában. Látod, hogy két részre oszlottak az emberek. Megosztod Anikóval az érzéseidet a másik csapattal kapcsolatban, megbeszélitek a taktikákat, majd pár nap múlva már velük teszi ugyanezt és velük van napokig.
Aztán nemsokára megint veled és a te csapatoddal.
Hát nekem sem lenne szimpi.
De egyelőre bejött neki. És lehet, hogy tényleg pont ezzel fog nyerni.
De az is tény, hogy én sem nagyon tudnék bízni benne ezek után :)
Jó reggelt!
Alekosz még egy olyan feladatban sem tudott normális és empatikus maradni mint ez a levélírás....ezt pont nem arra találta ki a stáb, hogy konflikust szüljön....mindenki jó fej volt, csak Alek nem...
Szerintem is titkos esélyes és ha túl jut Jerzyn, kis szerencsével befuthat győztesként, én örülnék neki.
Soha nem vettem komolyan, hogy ide-oda hajlott, mert ez a vád egyszerűen butaság egy bezárt világban, ahol az ember nyilván mindig társat, barátot keres-mindenkiben, különösen, ha annyira szeretet éhes, mint ő.
Sokkal inkább megérdemelné a győzelmet, mint a harsány, nagy szájú Éva, aki még napokkal ezelőtt is kibeszélte őt Alekosznak, miközben előtte együttérzéséről biztosította.
Akár győz, akár nem, már idáig is derekasan helytállt a versenyben, emelt fővel léphet majd ki a villából..
Anikó dönti el, ki nyeri meg a ValóVilágot
Surranópályán nyeri meg Anikó a játékot, akit bár sokan vádoltak azzal, hogy napraforgóként csapódik másokhoz, végül mégis egyedül, szövetséges nélkül üti ki a játékostársait.
Nem nagyon leszek ma majd csak este.
Szép napot!
Szia!:)
Próbálkoztam az élővel, de akkor nem volt közvetítés és feladtam.
Most megyek valami ehetőt kreálni, majd jövök.:)
Addig is jó fórumozást!:)
az túlzás hogy jól , de most is olyan punnyat vagyok, de én is minden reggel fél 7-kor kelek.
az este is olyan álmos voltam azért léptem le olyan hamar.
Ja, éjjel nem tudtam gyorsan elaludni, de reggel 6-kor (akkor jött az ébresztő) még tudtam volna aludni.:/ Így jártam.:)
Te is friss vagy és üde. Jól aludtál?
(Kilincslenyomás és benyitás után:)
Helllllóóóó bellllóóóóó!;))
Korrekt!
Akkor ment el Anettől a kedvem, amikor Gigit folyamatosan szapulta és Évát meg csak pozitívnak látta.
De ez a beirás megint oké :)