Való Világ 2010 (beszélgetés)
a szálak mozgatásához vagy titkolnak bizonyos infókat vagy időben előveszik, h legyen mit adni a sajtónak egy párbajnál vagy egy konfliktus élesztésénél. manipulációhoz használják fel az ilyeneket. nem véletlenül forgatnak ki mindent. azért sokmindent elferdítenek.
azt eddig is tudtuk,hogy Éva is részt vett ilyen erotika kiállításokon,vagy miken...de gondolom,ha lenne valami igazán nagy dolog Róla,akkor valaki jó pénzért már eladta volna a történetet,nem?
én meg pont az ilyen részletekben veszek el, és akadok fenn.
egyszer azt hiszem szandi is mondott vmi olyasmit, h este 10ig vtunk fenn, és fáradtak vunk. stb....
de máig nem értem, h jerzynél honnan volt vmi stopper vagy vmi időmérő?
Én ritkábban néztem,ilyeneket nem is figyeltem ,meg,de nem semmi:)
és akkor most igénybe is veszi a pszichológiai segítséget?
az tény, aki már tud róla, annak nem elsz meglepetés. :D aki nem tud róla, az meg nézni fog, bár meglepődni nem.
anniy elszólás van ebben a műsorban csak figyelni kell mindig a részletekre. a laci is egyszer mondta vmilyen tánc gyakorlásánál, h siessünk, mert fél 12 van. honnan tudta?
és többször volt mások által is emlegetett időpontok.
szerintem meg nincs semmi igazi bumm,csupán nagyot akart mondani...
Igen, nála lett volna a legjobb helye...
nála jól hasznosult vna a nyeremény..... :(
kellő időben fogják tálalni a sajtónak. ütni fog rendesen szerintem.
Nem tudom pontosan mi áll a döntése hátterében, de engem is meglepett, sőt elszomorított a távozása.:(
igen, ezt Laci be is vallotta, hogy mindenkinek utánajárt...kis kém:)))
nekem ezzel nincs is bajom
szerintem ez amúgy is úgy örténhetett, hogy a castingokon már elég erősen érződhetett, kiket preferál a csatorna.
A VV első heteit egyáltalán nem néztem, tehját nem tudom, Éva korábban került-e be, mint Laci. Ha ez így van, akkor simán lehet, hogy Laci utánanézett Éva előéletének arra az esetre, ha ő is bekerül a villába, legyen előzetesen tudomása a társairól.
Én azon csodálkozom,ha Éváról igaz az amit a Laci mondott,és nem csak egy indulatból jött kamuzás volt,hogy Ő tud vmit,akkor miért nem írtak még erről sehol?A Gigiék és a Jerzy dolgai is kiderültek...
nagyon meglepett laci távozása. szerintem nem akart részt venni a vérremenő harcokban ahol le kellett vna süllyedni alantas szintekre egy párbajon. meg akarta őrizni a méltóságát.
Mióta kiköltözött, megtudta.
nekem ebben tudod mi volt a fura? nekem egyértelműen az jön le, hogy a beszavazások már előre el vannak döntve, a játékosok előre felkészülnek a bentlévő emebrekből. és laci tutira lenyomozta évát, és a rossz múltjára célzott vszínű. tehát, elég érdekes, h emberek szavazgatnak smsben, aztán kiderül, h előre le van sakkozva, h ki kerül be. nagyon is tisztában volt laci éva múltjával, és gondolta majd azt felhasználja a párbajon.
akkor is fura, hogy Laci arra hivatkozik, hogy a nézők másképp láthatták Évát, mint ők bent?
Honnan tudja, hogy nekünk (esetleg) mást adtak be?
Tök mindegy, mivel fenyegette meg Évát, mert sajnos az Éva-Laci párbaj lehetősége aktualitását vesztette.:(
Laci a párbaj után teljesen másképp beszélt Éva múltjával kapcsolatban.
--"Milyen titkot tudsz az Éváról amivel megfenyegetted őt, hogy kipakolsz ha ti mennétek párbajozni, amire persze már nem kerül sor...? "
--"Ha párbajra mentem volna, akkor az ő valós énjéről mondtam volna el részleteket a nézőknek, amit nem úgy láttak a képernyőn keresztül, mint ahogyan az bentről látszott. "
Kicsit fura ez a válasz nekem , hiszen honnan is tudhatná Laci, hogy mit mutatott be a VV a tévében Éva valódi énjéről , ami másként látszódott a tévében, mint odabent?
Ők nem látták a napi összevágott összefoglalókat!!
Furcsa...furcsa
Remélem nem vagy jós, vagy sámán!;)
Anikó azt gondolom mindenki ellen esélyes lenne. Majd azt mondaná az rtl klub, hogy Laci összetrombitálta az erőit, akik Anikóra szvaztak.
[link]
VV Laci: Most kezdődik az életem!
2011-04-10 14:24:24
Vasárnap délelőtt a villa terminátora, Laci volt a vendégünk. Bár a valóságshow-ból egészségügyi okok miatt távozott, már jobban van, és nagy terveket szövöget.
Amióta Laci kiment, nekem nincs teóriám.;)
ha ma megjelölik Anikót, ő kiviszi Jerzsyt és kinn is hagyja
aztán megint Éva lesz megjelölve, aki kiviszi Bélát, de ő marad kinn
nyertes trió: Anikó, Alekosz, Béla
nyertes: Anikó
szerintem így lesz, de minden nap változik a véleményem
A régebbi szériákban így volt.
amikor már csak hárman vannak, akkor már nem lesz kiválasztás, ugye?
hanem a 3-ból választják ki a nézők a győztest.
ugye?
További ajánlott fórumok: