Való Világ 2010 (beszélgetés)
:) Remélem, nem evez el a döntőig. Egyébként még a Bécinél is sunyibbnak tartom. Ügyesen szította végig a konfliktusokat, veszekedéseket és mindig kiugrott belőlük. Ezt is csak Alekosz ismerte fel.
Akkor vajon ki menne vissza?
Remélem vele szemben is esélytelen!
Nem. De vele van a legnagyobb esélye.
Mindenesetre nagyon ügyes volt eddig.
Az lenne mókás, ha most Béci lenne a kiválasztott és végül kihozná Alekot, nem? :DD
Biztos vagy abban, hogy Jerzyt legyőzné?
Nem tudom. Mindenesetre Jerzyn kívül bárkivel jön ki, kiesett. Tehát mivel most Béciékkel van jóban, saját magát kell szemenköpnie, ha bent akar maradni. Jerzyt kell kihívnia.
igaz!
akkor ma mindenki rá teszi majd a jelét??
Szerintem sem. Főleg Anikó. Mert mindegyik oldalnak ő a feláldozható, bárhova áll, őt dobják oda kiesőnek. Ő a legkevésbé fontos mindkét oldalon.
szerintem itt már senki ne bízzon senkiben!
A kudarcos nem volt kedves, az biztos. De abban igaza volt, hogy Ani ne bízzon senkiben.
Alekosz ma vagy Anikóra teszi a jelet vagy Jerzsyre
Szia! :) Én sem, úgyhogy én is kíváncsi vagyok. :)
Sziasztok!
Nem néztem tegnap az összefoglalót, csak Jerzy bátorságpróbáját. Mit írt Alekosz abban a bizonyos levélben?
Tegnap is az a levél amit Anikónak írt... Remélem szembesítik majd azzal hogyan produkálta magát idekint az édesanyja, amíg ő a villában volt. Bár érzelem híján nem hiszem, hogy őt földhöz vágná.
Igen, ezzel egyetértek. Nekem ez az egy bajom van vele. A többi dolga nem zavar, de ez nagyon.
A nőkhöz való viszonyulása. Nem igazán lovagias ahogy velük viselkedik, az elutasítást, pedig végképp nem tűri, rögtön visszatámad és megpróbálja megalázni, azt aki elutasította.
Mármint hogy eléri, amit akar?
Ni ez is az egyik olyan dolog benne, ami nekem nem tetszik.
:))) Az érthető, de szerintem Alek tök ügyesen eléri, amit akar. Kivéve, ha nőt akar :DDD
Nekem a többiek viselkedése jobban tetszik. Kivétel Éva.
Hali!
Szerintem nem szerencsétlen hülye. Legalábbis semmivel sem jobban, mint báki más odabent. :)
Így van..
olyan,mintha divat lenne őket szeretni..
pl,a bikicsunájos fickó is..röhejes,buta,szerencsétlen flótás..nem azért lett híres,mert húde vicces,hanem mert valaki feltette a netre,hogy más is röhögjön rajta egy jót..
ettől még nem lett híresebb..csak egy bolond,akin nevetni lehet,vagy fejet fogni,-te jó ég már én égek alapon,-illetve,gúnyolodni..
ugyanez aa helyzet alekkel és a többiekkel is..nem azért szeretik amilyen,mert ha így lenne,már eleve több ezer barátja is lehetne..
azért mert feltúrbózta a csatorna,napi szinten őt tukmálja,és görcsösen adja el a népnek..mint valami cukorkát..
Hamar belejössz.
Még az is lehet,hogy függő leszel :DDD!!!
Hát a szimpátiát, vagy ellenszenvet lehet vele kifejezni.
Kössz a tortát, de nincs szülinapom:DDDDD, azért megesszük virtuálisan :DDDD!
További ajánlott fórumok: