Való Világ 2010 (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintetek ki megy vissza?
Én Olira szavazok..
Gombi sem érzi jól magát,hát akkor menjen haza.
Inkább ő ment volna Kristóf helyett.
Éva Olivérnek most:" Oli nagyon szeretlek, nagyon szeretném ha visszajönnél, nekünk (lehet) lesz bárbajunk, de remélem nem, nagyon szeretlek és gyere vissza!!! "
UUUtálom ezt a szembenyálazást....
Nézem most az online adást, Ildi puncsol, és a többieknek lábat masszíroz, éppen Évánál tart. Azt mondja Ildi Évának:
"-Én a feladatokat kedvelem, amikor meg tudom mutatni a tehetségemet" :DDD Mondom, a midet?? Erre Éva:
"-Én meg vmi kvízjátékot szeretnék már, vmi agyjátékot, tudod" :DDDDD Mondom, neked mineeeek??? XDD
Ez most mi?
Én ezen a véleményen vagyok, te a másikon. Nem kell megjegyzéseket tenni (ha ez az volt)
Ahhoz hogy vki ilyet tegyen nem kell súlyos probléma egy családban.Ez erkölcs és nevelés.Van aki megteszi és mindegy miért-azért ők vannak kevesebben és van aki semmilyen! körülmények között.Alkesz apja miatt 5 évig?Persze.Na megvan a véleményem az anyjáról is akinek nem tűnik fel,hogy 18 évesen honnan vannak hatalmas lóvék.Vagy rájött és szemet hunyt mert a pénz elvette az eszüket vagy annyira nem ismeri a lányát akkor meg az a baj.
Egyedül azt becsülöm,hogy 5 év után sikerült leállnia mindennel és új életet kezdett.De egy lelki roncs lett belőle ez látszik szegényen.
Az én családomban is van akkora baj,ha nem nagyobb és nagyon kellene a pénz de még álmomban sem merülne fel ilyen.
Fúú, hát ezt azért nem mondanám még véletlenül sem hogy tisztelem érte!
Már írtam erről itt egy hsz-omban, hogy mi még nagyobb bajban voltunk, és meg sem fordult a fejembe, hogy ezt csináljam.....Akit én becsülök, és tisztelek, az az anyám, aki megtett mindent amit csak tudott....e miatt főiskolára sem tudtam menni, el kellett dönteni, hogy mire kell a pénz....és az a nővérem gyógyíttatása volt....
Valószínű, hogy engem úgy neveltek, hogy még véletlenül se gondoljak arra hogy ilyent kéne tegyek.
Amúgy meg nekem nagyon átlátszó, hogy egy részeges apukának adják, a lóvét, azt meg kirabolják.....de hogy ezért miért a gyereknek kell kurválkodni nem is értem, de nem is becsülöm érte, akármennyire is nem ismerem a családi problémáit