Való Világ 2010 (beszélgetés)
nyugodt vagyok :)
de csak figyeljetek :)))
Detty, még nincs végeredmény :)
Most tul.képpen,aki izgul miért teszi?Olivér megy vissza,le van zsírozva könyörgöm:)
jajj, ne!! Oli menjen vissza!
Akkor vegul Olvier ment vissza? Nem tudom kovetni a tvben:(
Ezen én is totál ledöbbentem.
Anikó Kristófot várja vissza :OOOO
Szimba TUDOM,hogy Olivér.Mást nem mondhatok ;)
Szóval nyugalom:)
Esélytelen, kiad jegyeket a baráti körnek illetve családnak
Gombi Olit mondta? Na ez is egy szar ember:)pár napja még azt mondta örökre rühelli:)Eddig sem volt benne semmi férfiasság,de most aztán...
Na a lényeg a lényeg, hát üdv.újra a villában Olivér.
Tényleg! Be lehet kerülni egy párbajra nézőként, vagy ez abszolút esélytelen?
hirtelen olyan megérzésem lett, hogy Kristóf megy vissza...
Az rendben van,hogy Olivér megy vissza, megbeszéltük már a csatorna ezt kézben tartja, DE az undorító, hogy nem tudják úgy levezetni a műsort pártatlanok maradjanak.Folyamatosan Oli alá dolgozik Balázs,de Lilu is. Elfogadom el van döntve Olivér megy vissza,de lehetne nem ennyire pofátlanul csinálni, megjegyzem érdemes elmenni a Campona fele s meglesni milyen kocsival érkeztek Oli 120 kilós haverjai(magyarul sms-re is van lóvé éppen úgy,mint Gombinál, szóval akkor őt sem kell ezért szekálni).
Igen, de így mentalitásra (most) Gina sem prostis, akármelyik csak a villában sokkal inkább.
Hajrá Kristóf! Ultra szexi az orra! NEKEM TÉNYLEG NAGYON BEJÖN :D
6 évbe telt neki, 5-ig meg űzte az ipart. :)
Ahogy a mondás tartja, aki... :)
Kár Kristófért! Mivel ő olyan úriember típus. A Gina jól kifogta..
Érdekes, hogy kik kerültek be: Gina, exprosti, Jerzy egy meleg oldalon van aktképekkel, éáGigi: véres leszbi jelentes filmes, Szandika... no comment
"Normális" átlagos életű fiatal ki van bent közülük? Talán Zsófi meg Ildi, aztán slussz, a többi mind ilyen züllött életű.
Tuti Olit tartják bent, mert "izgalmasabb"... :(
Úgy értem, azt mondta 6 évébe telt, hogy a lakóhelyén "elfelejtsék" ezt neki...
Gina ha megy, ha marad: elérte, hogy egy egész ország ismerje a múltját... Lehet, hogy ezért bőg annyit? erre nem gondolt előtte?
[link]
Alekosz rajongóknak! :)
így is lehet fogalmazni:))
Szerintem nem csúnya csak nem néz ki túl jól :-D
Az eredmény mindegy, mert ez a szavazás csak véleménykutatás.
és mi van akkor??
Belül biztos szép..tekintve hogy Oli a legtöbb nőt annyira megveti, biztos nagyon aranyos, ha Oli ennyire tiszteli és szereti.
További ajánlott fórumok: