Való Világ 2010 (beszélgetés)
Ez az Anikó is, múlt héten még azt mondta Bécinek ilyet még soha nem érzett pasi iránt, most meg Norbinak ugyanazt. :)
Mondta is h ez sérti az egóját.Azt hitte hogy majd lesz neki legalább 80%
na ez az 50-50 % de vicc.....
Gombi meg pacsizik harmadiknak? ez egy .....jó ég:)
Kristóf egyenes gyerek volt, ahogy mondta hogy tudta hogy őt fogja kivinni oli ha párbajozik, de mégis rá tette, ő nem volt beszari alak...
Gombin és Éván meglepődtem, hogy Olit várják, elég csendes volt a visszajövetele, és a kis genyó el sem árulja a százalékokat
Az Olivér tábortól kérdezem, ha olyan fasza gyerek miért nem mondja meg %-os arányt?:)))beszari
Nem mondja meg nekik Oli, hogy csak mennyivel nyert. milyen érdekes. :) Nagy showman! :D
Ha 46 volt az a 46. :)
Ez a Szandika valami borzadály!
Na nem érdekes, csak kár előre lehet tudni:)
Az Olivérénél legalább elmosolyodtam mindig:) A Kristóf semmilyen hatást nem váltott ki.
már mondta, hogy valószínűleg nem fogja megmondani. szerintem pont erre gondolt, hogy ilyen szoros lesz, és ezért nem mondja meg. :)
igen, azért ha belegondol az ember, Kristóf elég kis szavazótáborral bírhatott, ha az Olit utálók+Kristóf szavazói+Gina szavazói együtt is csak 46%-ot tudtak összehozni.
Nem ez a lényeg hanem az hogy átverik a népet, remélem megy majd egy kemény bírság a csalásokért.
Igen, olyan semmilyen volt.
Mi lett volna a szarkeverőgép nélkül? :) Plusz így izgi lesz, hogy Gina kijön-e stb. Taktikus a csatorna. :) Figyelitek, hogy már nem is mondják, hogy "közjegyzőnk" jelenlétében? :D
nekem is. semleges. Gina viszont inább negatív, nem bánom, ha tényleg kijön. csak ne küldjenek már be senkit helyette!!!
Nekem is.
Amúgy elég nehéz lehetett a szerkesztőknek összeválogatni a Kristóf legszebb perceit, balhéit...stb
Remélem azért lejjebb vesz az arcából mert ez nem volt nagy győzelem,kiváncsi vagyok megmondja-e a százalékot.
Örülök neki, nekem Kristóf uncsi.
KI MONDTA, HOGY IZGUL?????? :DDDD
KÖSZÖNÖM SZÉPEN, erről beszélek 1 hete.
na nem jött be. viszont nagyon szoros volt :)
Gombi nálam is leírta magát :(((
Ok, akkor izguljatok a semmiért.
További ajánlott fórumok: