Nézd, ha van kedved vagy 10ezer hsz-t visszaolvasni, akkor hamar ki fog derülni számodra, h itt mindenki tisztában van vele, h előre megírt forgatókönyvet nézünk. Vagy legalábbis a többség belátja.
Én csak azt hittem Te is egy vagy azok közül, akik mindent tudnak Győzikéről, de persze h nem nézik a Győzike show-t. Hasonlat volt, remélem érted. Nem támadlak, isten őrizz, örömmel látunk itt, írd le kiről mit gondolsz, senki nem fog megkövezni, hál'isten nem egyezik a véleményünk a villalakókról a fórumon, különben halál uncsi lenne ide feljárni! :))
Meg neki a médiás élettapasztalat is több, mint a BB Évinek. Ismerem Kaposvárt és környékét (mamám lakik Somogy megyében, sokat voltam nála) és sok emberre még mindig igaz, amit Csokonai írt a "Jövendölés az első oskoláról Somogyban".
Persze h nem! Pozitív és negatív hsz-t is szívesen látunk! De ahhoz h érdemben hozzá tudj szólni a dolgokhoz, nézned kell az adást. De Te ezt ugye nem teszed....ezért nem is értelek!
Szerintem neki több esze van. Na meg attól is függ, hogy milyen emberek veszik majd körül, lehetséges, hogy a BB Évi is befolyásolható volt és rossz társaságba keveredett. Vagy egyszerű felelőtlenség volt részéről, azt nem tudom, mert nem néztem a BB-t. A lényeg, hogy ez akkor aktuális, ha megnyeri a fődíjat. :)