Való Világ 2010 (beszélgetés)
Nem erről van szó,mély nyomok is maradhatnak ami a kinti életben is visszaüthet.Elsősorban nem fizikai bajra gondoltam.
Hát sajnos, az a gyanúm, h pont ezért engedték be...És igen.Alapvetően Éva sem az az ember, akit egy jó érzésű orvos, v pszichodoki gond nélkül beengedett volna. Valszeg nem is tette, de a Retekklub ráugrott, és azt mondta: jaaa, h ő nem fogja bírni? Akkor ő kell nekünk.
Zsuzsinak is csak ennyi volt az előre megírt szerep: bemegy, balhézik, fizikai támadásig jut. Vki írta, aki bennfentes, h ez is előre megírt szerep volt....
Gondolom szerinted azt is összevágták, hogy ha a villában nem is, de odakint majd megmutatja a dolgokat Oliéknak.
nem.
Ezt én sem értem, hogy mire a nagy háborgás?
Szerintem meg el kellene gondolkodnia a viselkedésén. Ne haragudj, nem tudom sajnálni, magának köszönheti. Mondhatott volna nemet.
Ok! Legyen igazad.
Mindentől függetlenül Lacit szerettem, de már nem nagyon. Ami a mai összefoglalóban is volt. Ugyan már. Hol van? Az öbölháborúban? Majd ő összeszedi Zsófinak az embereket. Mert majd mindenki Zsófira szavaz rögtön, mert ő azt mondta.
Gondolom szerinted azt is összevágták, hogy ha a villában nem is, de odakint majd megmutatja a dolgokat Oliéknak.
Sajnos szerintem van benne.
rooossz
billentyüzet.
köszi.
Az lehet,hogy vicces,ahogy csinálják,de az nem,hogy miért.
Csak egy példának mondtam, hogy nem hiszek abban, hogy aki gyenge az pusztuljon.
Azért vagyunk emberek, hogy vigyázzunk egymásra.
És a győzelem nem mehet mindenen keresztül.
Fúú, ez most nagyon igaz, amit írsz. Az előző szériákkal úgy voltam, h mindenkit kedveltem vmiért. Kit jobban, kit kevésbé. De ebből a csapatból keresgélnem kell nekem is....
Azért az tény, hogy a négyek, nem azért lettek, hogy bár kit letámadjanak. Egy ívásúak, jót buliznak együtt. A hatosról ezek nem mondhatók el.
Én is egyetértek,nagyon rossz emberrel barátkozik.Azok után ahogy bánt vele....
Épp ma jutott eszembe, lehet direkt ilyen gyenge idegzetű embereket küldtek be, hogy legyen műsor?
Sziasztok!
Csak benéztem ide olvasgatni.
Kérlek áruld el, hogy mi az értelme annak, hogy így írtad az üzenetet?
Dadogsz? Vagy mi?
Bocsi a kommentárt!
Á
Hát én pont h nem Éva ellen beszélek, hanem Éva mellett. Évát nem tartom gyengének. Lehet nem olvastam vissza eléggé a hozzászólásaid, de én úgy vettem ki, Te a négyes fogat, és Oli taktikázása ellen beszélsz. Ha nem így volt, bocsi, akkor rosszul fogalmaztam meg a hsz-mat. Én a hatos fogat, ami már nem is hatos, ellen vagyok mert vicces a felháborodásuk.
Az lehet, de nem tőle indult ki ez a játék. Ha Olivér nem tüzeli fel, akkor neki ilyen eszébe se jut. Szerencsétlen annyira szeretne valakikhez tartozni, hogy mindenre rá tudják venni. Már írtam, hogy én nem szeretem Évát, de most már kicsit sok amit kap.
Ezzel is befolyásolva a nézőket. Hiteles mondhatom.
Nem, én az RTL felkészültségére mondtam.
Nem annyira profik, hogy vigyázzanak arra, hogy ne kattanjon meg valaki.
Ha így lenne, be se engedték volna Évit, és Zsuzsit.
(ha jól emlékszem a nevére)
Már én is megfigyeltem,hogy Olivér kiötöl valamit,más végrehajtja,de neki senki nem mer szólni neki.
de
eredetiben(online)
nem
ezt
mondta!!
ÖSSZEvágták.
Éva a "leggyengébb láncszem" a négyesben ezért Rá támadtak. Egynek se volt mersze Olira, vagy Szandira támadni. Sunyi Anikó, nagyszájú, de jellemtelen. Remélem ő lesz a következő kieső Zsófika után!
Ha belegondolsz nincs egy szimpatikus karakter a villában,én nem tudnék megnevezni senkit,akit igazán kedvelek.Túljátszák,és ez zavaró.
szabi
és
milo
sztem
nem
volt
erős
taktikus,és
nyertek.lekörözték
majkát
és
leot.
olivér
meg
sztem
az
életben
is
ilyesmi,nem
megerőltető
neki
a
szerep.
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de Laci nem azt mondta, hogy Olivérrel akar párbajozni? Akkor miért Évára uszítja a "népét" ?
Hm. Akkor Évi ha gyenge akkor tapossák el?
Másban hiszek.
Akik eddig nyertek, abból indultam ki. A taktikások elbuktak és el is fognak.
Szerintem :)
Legyünk őszinték, Éva piszkosul élvezte amit csinált a többiekkel.
További ajánlott fórumok: