Való Világ 2010 (beszélgetés)
Kis kötekedést érzek. Párszor leírtam, de hajrá, még egyszer.
Ebben a helyzetben, hogy két kulturált okos lányka, akik egy hete még lila pólóban rohangáltak, és hugi volt meg közeli barátnő sztereóban leüvöltötte a fejét, igen ebben a pillanatban gyengébb volt, és a négyesből csak vele mertek üvölteni.
Egyébként a kedvencetek maga mondta a riportba, hogy direkt kever a négye körül, és gonoszkodik. Saját száján jött ki! ???
Mert ilyenkor látszik, hogy ki meddig megy el.
Cél szentesíti az eszközt?
Szépen nyerni az igazi :)
nem
évire
mondta, hanem
h. ha
évi
marad, csótányos
lesz
a
ház.
csak
íy
vágták
össze, h
olivér
megint
oszthassa
a
háta
mögött.
Csak hogy ez most tökéletesen egálban áll az igazsággal.
Egyébként nem gondolom így, ahogy írtad.
Nem 'lett' kedves. Alapvetően nincs vele gond, kívül kemény látszólag, belül meg majd szétfolyik, olyan gyenge. Túlélésre játszik, ezért előbb szúr, minthogy megszúrják. Aztán bánja nagyon, hogy nincs barátja, mert ezzel még jobban szenved.
Süni. Sokan ilyenek.
Dettó voltam.
Várjál, az előbb még azt mondtad, hogy erős.
Akkor most melyik?
Alekosz azt mondta ki, amit szeretne hinni.
Sokszor tesz így :)
Olivér kavarására meg Alekosz mondta ki a nagy igazságot: a "hatos" fogat most már bánja, ahogy reagált, szeretné visszaforgatni az idő kerekét, meg nem történtté tenni az elmúlt néhány nap eseményeit. Ez így van! Ha te mint villalakó mindig mindent őszintén teszel / tennél (!) akkor most nem lenne miért felháborodott lenned, mert most is ugyanúgy gondolnád, h kiderült szándékos volt az "ellenfél" részéről a dolog.
A hatosból seperc alatt ötös lett, jövő vasárnap miután Zsófika hazament meg négyes lesz. Az viszont már most vicc, h még egy nap sem telt el, máris meginogni látszanak a tagjai, és már oszlik a húdenagy csapat....
Hát én másképpen látom. Volt egy időszaka, amikor tényleg kedves lett. Akkor kedveltem is. Azért csattan rajta, mert ahogy van helyzet máson nevetni, azonnal kihasználja, mert nem szereti az embereket, mert nem szereti magát.
Szóval senkin nem csattan véletlenül semmi, rajta meg főleg.
Szerintem.
Nos én is nevettem. Ügyesen gondolkodnak.
Természetesen látom, mikor buggyant. Hiszen nem tökéletes. De azt hiszem be lett skatulyázva, és ez nem tetszik. Állandóan és mindig rajta csattannak a dolgok.
Tudod mit, pont a mai adásban volt, mikor kiakadt, hogy húsz évesek között egy vén k.... Nekem tetszik, hogy őszintén kiengedi magából ezeket az érzéseket. A legtöbb ember kínosan mosolyogna, és mikor egyedül van kibőgné magát.
De te is tudod a kinti világban, hogy minél inkább kiengeded az érzelmeidet,hogy bár ki lássa, annál sebezhetőbb vagy. Ennek vagyunk szemtanúi.