Való Világ 2010 (beszélgetés)
NA én meguntam nézni őket, megyek aludni. jó éjt!
Jaja mert 1 hétig no pia :-D
Oli egy nagy piás bulit akar a párbaja előtt.
Ezt legalább bebukta.
egyébként ha olivér ki akarja rakni bécit, tényleg most kell.
most az emberek közt sokan gondolják még, hogy utálják olit, de ha kiesne, a műsor uncsibb lenne. a végén már ez nem számítana, csak az, hogy ki szimpi (pl. béci - már akinek..).
olivérnek béci ellen most van nagyobb esélye, nem a végén.
Alek figyelmezteti Olit,h vigyázzon ezzel az anikó dologgal mert a nézőknél rosszul sülhet el.
Nahát...
Olinál ennyi ideig tartott a No cigi?
Szerintem nem tudná mi történt és inkább nem akarna vissza menni, hogy megtudja mi van.
Írjunk már 2SMS-t Anikónak, mert akkor falnak megy leveri a TV.
én akkor is ezen hidaltam most le :
OLI : GIGIT EGY ÁLNOK NŐNEK TARTOM.
ANIKÓ : AZ NEM TUDOM MIT JELENT .
Nem értem mi a francért csodálkozik annyira Anikó, hogy kapott 2 jelet.
Mindenki taktikázik, nem? Ha már egyszer befurakodott közéjük Anikó, nincs más választása, jóban kell lenni vele a látszat kedvéért!
Megérdemelné..viszont,ha látná,hogy nincs ott Enikő,akkor pár napig zakkant lenne,majd rámászna Anikóra..(persze,ha ő megy vissza..)
Éva most milyen kedves Anikóval pedig mindennek lehordta nemrég Oli előtt.
Olyan érdekesen megy Éva..
Pedig Szandi nekiesett Olinak,azt kellett volna mutatni.
Anikó a beszavazón megmondta, neki addig kell egy pasi amíg megszerzi. Játszik a pasokkal.
Most muszáj Béci szenvedését nézni???
ez az Anikó vagy porcelánból vagy cukorból van, hogy ennyire kell rá vigyázni. Ja, de cukorból nem lehet mert annyit bőgőt már, hogy el deformálódott volna:)))
Komolyan megérdemelné Oli hogy Enikő ne menjen el a párbajra.
Vagy hogy ő is kapjon egy blikket: Olivért elhagyta a mennyasszonya! :)
Anikó nem semmi!Jó taktika!
Mondta is a kiválasztásnál: ha tudnák a Béciék, hogy miért viselkedik úgy mostanában, ahogy, biztosan nem tették volna rá a jelet!
Hát persze, mert ő csak taktikából van Oliékkal, valószínűleg ez a szerelem sem hosszú életű!
Hiszen megmondta, hogy Ő szét akarja robbantani a négyest MINDENÁRON!
Enikő vajon mit szól ehhez az egészhez?Esküvőnek reszeltek..
De rábízta már Alekra is,ha mégse jönne vissza.
Na most kezdem utálni Olivért is...
Olivér tudja, hogy Anikó felnőttnő, de azért mindig fog rá vigyázni. Miért is???
Ha Oli segget csinál a szájából ( úgy értve nem viszi ki ráczbílát)akárkivel megy ki biztos kint marad. szerintem...
Oli simogatja Anikó füle tövét. Kis kutyulija! :)))
További ajánlott fórumok: