Való Világ 2010 (beszélgetés)
Igen, jól emlékszel!
Egy kispesti panelban lakott a gyermekével..úgy látszik, "jót tett neki a kurválkodás", ismert lett, ha igazak a hírek, fordított az életén, mert röviddel a villabeli szereplése után esti iskolába iratkozott be..
hoppá.
fekete pont nekem .:)
mindenesetre vasúthálózat nagyon nem volt még.
főleg, hogy akkor még nem voltak nálunk sínek .:)
csak vándorszínészek. :)
Azon gondolkodom, ki volt még ott a VV2ben Anikón és Lacin kívül harmadiknak?
Jól emlékszem, hogy a végén már csak hárman vannak benn, akkor kiderül, ki esett ki, az rögtön kimegy, és utána ketten várják benn a végeredményt.
Nekem valami olyasmi is rémlik, hogy mikor kiderül a győztes, még percekig egyedül lébecol a villában, nem tudva mit kezdjen magával. Milónál rémlik valami ilyesmi. Milyen furcsa volt már tegnap is, hogy már csak ketten álltak a kanapé körül. Olyan érzésem volt, hogy valaki nincs ott.
ja!
á, mondott ott vagy 3 bazi nagy hülyeséget, ez a lényeg .
ez a szellemi mélypont eddig az össze közt.
ildi világháborús tévedése se ilyen súlyos. meg hát van még vagy 5-6 ember,aki olyan pont annyira "művelt", mint ildi.
de ez egy logikai kérdés volt.
Olivér számomra beépített ember...nem tudom miért,de első perctől ez jutott róla eszembe...ha lelkileg padlón van,rögtön beviszik neki Enikőt,telefonálhat,levelet kaphat,stb.
Ezzel szemben Béci mit kapott eddig? Semmit...
Az,hogy kit milyennek látunk a szerkesztők befolyásolják.Gombi sem hiszem,hogy többet tesz,mint Béci mégis sokan szeretik.Inkább nyerje meg egy csendesebb ember,bár senkiről nem tudhatjuk,hogy mit váltana ki belőle ez a nagy nyeremény.
Ő olyan egyszerű, mint a zacskós tej, tipikusan félművelt, primitív fickó, ám sokat mosolyog, gyakran cinikus, de így is szórakoztató, és ez sokaknak tetszik, akár a versenyt is eldöntheti.
Neki ez a titka, egyben a vonzereje is ebben van..
Szabolcs annak idején, a VV1-ben a szerénységével, egyszerűségével is tudott nyerni, azóta az idők változtak, talán a nézők igényei, elvárásai is, nem tudom, de az az érzésem, ezúttal nem a visszafogottaké a pálya..
Bár tévednék.
én is így vagyok vele.
Azért az, hogy " harmincnak a tíz százaléka három, húsz százaléka meg kettő", alapvető helyesírási gondok (pl. "mosolyog") , nem ismerni alapvető magyar közmondások értelmét, ..stb.,stb., stb.
8 éves gyereknél is ciki, ha ezt a százalék dolgot nem bírja kiszámolni. Remélem, hogy Alekoszt ezzel a matematikai képességgel nem szokták átvágni a boltban fizetéskor.
Meglepett, hogy ezeket sem tudta.