Való Világ 2010 (beszélgetés)
Ez az, vajon Enikő mit szól ezekhez a dolgokhoz? Lehet már ott se lesz azon a párbajon, hogyha oli így folytatja...
HA az én férjem lenne bent és az Anikó 1 hónap után 3.-nak az uramba lenne "szerelmes" engem bizony nem tartana vissza az 5pontos ajtó és a biztonsági őrők. Belefolytanám a ,,zsakuzziba,, utánna meg mutatnám a kamerába a kezem, hogy 15 év.
Ilyen egy tetű k**vát...
Na azért egyiket se kell félteni indulatok terén, Olivér is guszta volt, mikor odavágta a falhoz a kiskést, utána meg kicsulázott a műfűre, akkor se azzal volt a baja senkinek, hogy éhes, hanem hogy kérdés nélkül benyalta volna az elrakott kaját, mint Alekosz nyereménypezsgőjét :), bezzeg amikor az Enikős fénykép 2 centivel arrébb van az éjjeli szekrényén, akkor már toporzékol. Bírom ennek ellenére Olivért, de egy percig nem élnék együtt vele.
Akkor talán már eddig se kellett volna eljutnia Anikóval.Béci egyből leszerelte.Vagy nem is kell komolyan venni Anikót,ez már a harmadik fellángolása,Béci,Norbi,Olivér.És még hol van a játék vége.VICCCCC ez a nő.
De, ha azért vinné ki Anikót, hogy megmutassa az ő Enikőjének,hogy nincs számára más nő.
Ne motyogj félhangosan--ez jó:)))
Nagyon rühellem ezeket a rácz testvéreket, remélem kint fog maradni a béci!
Csajt nem visz ki szerintem.
Ezt már feltettem én is, de a mostani állás szerint nem hiszem. Én bizom benne, hogy jó pofára esik a nagy taktikus, nagyon megérdemelné, hogy kint maradjaon.
Béla, ha veszekedhetnéked van és indulataid támadnak , mint minden normális embernek, KÉRLEK,NE MOTYOGJ félhangosan !
Kérlek, mutass valami érzelmet néha, mert olyan ember, aki minden szituáción csak motyog, olyan nincs.
Gigi, te még durvább vagy ilyen téren ...
Ilyet még nem pipáltam.
És ha Olivér Anikót vinné ki.
Csak tudnám mi lesz akkor az olivér által beigért meglepetéssel?!
Remélem így lesz. az már csak hab lenne a totál ha ettől Gigi színművésznő totál kikészülne. De gonosz vagyok:)))
anikó tökre megérdemelte a jelet, az undoritó köppönyegforgatása miatt.
álljon meg a nászmenet kezdődik
szegény selmeczi roli,főszereplő hangja
buci kollegája,,csak bucink megúszta az ő karambolját
Azért az már nagyon gáz lenne ha nem ót vinné ki.
Remélem, hogy Olivér Bécit viszi és Béci kint marad.
még hogy béci meg gigi nem beszélt össze! béci azt mondta el, amit gigi mondott jerrzynek a nyugi szobában, hogy oli szarabbul érzi magát bent, hagy fájjon neki a bent lét!
egyszerűen UTÁLOM őket!
oli meg vigye ki bécit, és hagyja is kint!!!
Olyan szempontból jó, hogy Alkesz kimondta azt is, h Olivér Bélát viszi, hogy most már talán ciki lenne viszakozni. Szóval nem veszhet direkt össze egy gyengével kihívás előtt .
na de azert ne felejtsd el h nem biztos h mind 2 pasinak ugyanazok a nok tetszenek,nem olyan nagy szäm ez a csajj,vagy akinek aniko szerelmet vall,rögtön viszonoznia kell?...
Ha béla azt gondolja ő a legerősebb miért nem dobta az Olivérra. A két Rácz milyen össze hangoltan játszik.
Anikó vagy Enikő???
Ez a két név ugyanannak a keresztnévnek a név módosulatai :-)
És akkor Béci miért nem tört meg amikor belé volt Anikó szerelmes. Mert Ő tényleg szereti a barátnőjét.
További ajánlott fórumok: