Való Világ 2010 (beszélgetés)
azon viszont lehidaltam, hogy laci ott szenved és olivér felháborodik , h most ő akarna a nyugiban aludni, mert párbaja lesz. lacihoz meg jönnek reggel hatkor és infúziózzák...
aztán később még laci mondta olivérnek, hogy holnap akkor majd aludjon ő ott.
Szerintem ez a párbaj nem lesz zökkenőmentes.
Könnyen előfordulhat, hogy Olivér bekattan mert nem lesz ott a barátnője.
Gondolom sokat ajánlottak Enikőnek a Belevalóba, mégsem ment el. A tegnap esti kihívásban pedig szinte minden mondat Enikő-Olivér-Anikó kapcsolatára utalt, a riportszobában főleg.
van benne vmi
én se mennék el eni helyében.
Szerintem Enikő nem akar elmenni a párbajra és ezért azt találják ki Olinak, hogy az a büntetése, hogy Enikő ne legyen ott. Mert, ha kiderülne, hogy dobta a barátnője valószínűleg már nem akarna bent leni a villában illetve a viselkedése kezelhetetlenné válna.
Én Olit várom vissza őt se bírom, de inkább, mit az a full beképzelt megjátszós Béla.
Mindenhol azt olvasom, hogy sokak szerint az is lehetne Olivér büntetése, hogy nem lehet ott a családja a párbajon. A családról ne is beszéljünk, de Enikő esetében nem pont az lenne az RTL legnagyobb érdeke, hogy lássuk a csaj reakcióit ? Én pont azt gondolom, hogy az RTL mindent megtesz, hogy tuti ott legyen.
Ha esetleg nem lenne ott, akkor meg sztem azért, mert ő nem akart elmenni, bár lehet, hogy Olivérnek úgy tálalnák, hogy nem lehet ott.
ezzel,h fél mellette lenni
bizonyítja,amiről írkálunk hetek óta..dd
én szívem szerint kiraknám mindkettőt,de a héten többo kból is olivérnek szurkolok. egyrészt kíváncsi vagyok még rá, hogy építi le a hitelét előttünk végérvényesen, miket tud még összkavarni pár hétig.
és - mivel laci drukker vagyok - ha béla nyerne most a párbajon (ami egyelőre sajnos valószínű), akkor laci sose léphetne ki a béla árnyékából. félig borítékolnám, hogy ő nyerne a végén... semmiképpen sem szeretném, ha béci nyerne most.
viszont az is igaz, alekosz se tudna már kivel analizálgatni, így talán csökkenne a népszerűsége hosszabb távon.
remélem nem béci megy vissza!
mert ha igen, tuti nem fogom nézni. nem azért mert oli rajongó vok, hanem azért meg undorító a testvérpár!
én hónapokig figyeltem őket, nem elsőre ítéltem; és nem nagyon vettem figyelembe a róluk kiszivárgott híreket sem. és ennek ellenére si azt látom, hogy durván képmutatóak, megjátsszák ezt az egészet.
az az egy azért elgondolokodtató bélánál is, hogy ha ő maga nyilatkozza/írja, hogy menekült a rendőrök elől, meg milyen zsivány gyerek volt..stb., akkor ez vagy tényleg igaz, vagy annyira buta, hogy ezzel akart menőzni. szóval szerintem volt itt mit letagadni mind a kettőnek.
még a hangjukat sem merik felelmelni, teljesen életszerűtlen és érzelemmentes a viselkedésük.
olyan ember sincs, aki ennyire higgadtan kezelné , hogy pl. leszínésznőzik.
Ott lett volna Ani tegnap is Oli mellett de ő már nem mert vele lenni egy légtérben sem.Oli elhesegette maga mellől.
Na de ma biztos belezúg Anikó valamelyik modell fiúba.
teljes mértékben igazad van!
megmondom őszintén én őket utálom a legjobban. béciről is amiket olvasni lehet, hát mit mondjak.... undorító!
hova tűnt ani nagy szerelme oli felé??
oli miatta van szarban,,miattuk...
ma fotózás,ani szuperszexi,villába behozott jó pasik...olit hergelik ezzek is sztem..
Béci azt mondta, nem engedné a hugának, hogy a Playboyban szerepeljen.
Az nem zavarta őket, amikor 17 évesen "szopnék"-os pólóban szerepelt és fojtogatós erotikus filmekben vállal rendszeresen munkát ?
Hajrá Laci!
A héten hajrá Béci!
Biztos lehetsz,h a párbaj élő.
Az meg,h az élőt,h látod állítólag a böngészőtől függ.Nálunk kb.15 perc volt a csúsztatás mert mikor vége lett a TV-ben tegnap a kihívásnak akkor kapcsoltam az élőre és ott már hamarosan kezdődött Oli 3 perces szövegelése.